Wpis z mikrobloga

Mirki, zaraz mi się oberwie, że się w dupie przewraca, ale może ktoś jednak pomoże. Czy może ktoś polecić jakąś osobę, która zajmuje się sprzątaniem mieszkań prywatnych, która chciałaby się zająć ogarnianiem mieszkania na Oruni Górnej jakoś raz czy dwa razy w tygodniu? Chodzi oczywiście o sprawdzoną i uczciwą osobę.
#gdansk
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polinik: absolutnie nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogłoszenie całkiem poważne, mieszkanie nie jest jakieś zapuszczone, potrzebuję raczej pomocy w ogarnięciu na bieżąco, bo nie starcza mi doby, a u żony dwumiesięczna córka wisi co chwilę na cycku :)
  • Odpowiedz
@GniewneKopytko: u mnie w biurze jedna pani sprząta raz w tygodniu, mogę się jej w poniedziałek zapytać czy ma wolne terminy. Głównie działa od strony północnej Gdańska, ale zapytać nie zaszkodzi. W jakich godzinach preferujesz sprzątanie?
  • Odpowiedz
@krzysssi33k: mieszkanie, 4 pokoje, w stawkach się nie orientuję, szybki research w internecie wskazuje, że 20-25 zł/h, ale zupełnie nie znam realiów "na rynku", jakieś okazjonalne mycie okien czy coś pewnie dodatkowo płatne.
@Brylant: a podrzucisz namiar na PW? Albo może przy okazji zapytaj, czy byłaby zainteresowana?
  • Odpowiedz