Aktywne Wpisy

Verae +222
Ludzi powaliło z tymi #slub i #wesele. Organizują śluby za granicą (i nie, nie chodzi o pary mieszane, tylko dwoje Polaków mieszkających w Polsce xD), oczekują, że się przyleci, wykupi pobyt w hotelu i jeszcze da w łapę tj. w kopertę minimum kilkaset zł od osoby. A nawet jak ślub w Polsce, to też wymagania typu "panie proszone są o założenie różowych sukienek" bo panna młoda sobie
Erik3527 +317
#logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡
źródło: 1000007021
Pobierz

Od kupienia nowego kompa do #csgo zauważyłem mikro ściny (wcześniej głównie, gdy wychylał się przeciwnik albo ja na niego) po masie fixów cs działa lepiej, ale w dalszym ciągu mam czasami mikro ściny, które uprzykrzają grę :/
Pobrałem latencymon i odpaliłem go podczas gry, ściny na 99% są spowodowane skokami DPC / ISR
Komputer świeżo po formacie, wszystkie sterowniki najnowsze, świeżo instalowane.
Nie używam żadnego antywirusa
Specyfikacja;
gigabyte H87-HD3
8gb ram ddr3
intel i5 4440
amd r7 260x
Co robić? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#komputery #informatyka #komputery #windows7 #windows #tweak
źródło: comment_XRspDNLpJdX1DpnDpXVOzNRc8qABjB6A.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jakie masz ustawienia video w grze? Masz multi-core rendering na enabled?
@Szimu: u mnie występują ściny na 0,5 sekundy kilka/kilkanaście razy w trakcie meczu
@Piaer: Też tak słyszałem, ale niektórym nawet SSD nie pomógł
Wszystko low, renderowanie wielrdzeniowe ON i rozdzialka 1024x768
@BobMarley: I dobrze, bo nic nie dała (╥﹏╥)
@adNtg: od jakiego producenta masz kartę? MSI?
@ZmutowanaFrytkownica: wrzucam foto
źródło: comment_eJp7OrLiZmGbXyEqptjerHSOI1AjpBhJ.jpg
Pobierzhttps://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H87-HD3-rev-1x#support-dl f10 jest okej, also - poinstaluj stery z ich stronki na początku.
http://globalelitenews.pl/azatej-radzi-1-konfiguracja-pod-csgo-porady-fakty-mity/ w sumie tutaj masz dokładnie opisane XD a się niepotrzebnie rozpisuje
Bez obaw to nie rootkit. Kiedyś już wrzucałem, jakieś barany nawet go skanowały potem na virus total (XDDDDDD) co najmniej jakbym cryptować takiego gówna nie potrafił.
źródło: comment_1GNl99sDAZQccla85zNq5lv9x1OC5UK6.jpg
PobierzDzięki, zaraz ogarnę to MSI i przepnę wszystkie USB
źródło: comment_6DIAo2sDdelPGComno8xYM6CcuznPRED.jpg
Pobierzfaceit driver nie ma sygnatury? trochę przypał, że tak jest, masz skąd klienta faceit? z ich stronki? głowy nie dam, że powinien mieć, ale raczej... powinien, to tak swoją drogą dopytam, bo raczej nie jest odpowiedzialne za wieszanie czegokolwiek, also - jak z niego nie korzystasz to go wyłącz, ew. spróbuj