Aktywne Wpisy

G06DbT +88
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000

Od kupienia nowego kompa do #csgo zauważyłem mikro ściny (wcześniej głównie, gdy wychylał się przeciwnik albo ja na niego) po masie fixów cs działa lepiej, ale w dalszym ciągu mam czasami mikro ściny, które uprzykrzają grę :/
Pobrałem latencymon i odpaliłem go podczas gry, ściny na 99% są spowodowane skokami DPC / ISR
Komputer świeżo po formacie, wszystkie sterowniki najnowsze, świeżo instalowane.
Nie używam żadnego antywirusa
Specyfikacja;
gigabyte H87-HD3
8gb ram ddr3
intel i5 4440
amd r7 260x
Co robić? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#komputery #informatyka #komputery #windows7 #windows #tweak
źródło: comment_XRspDNLpJdX1DpnDpXVOzNRc8qABjB6A.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jakie masz ustawienia video w grze? Masz multi-core rendering na enabled?
@Szimu: u mnie występują ściny na 0,5 sekundy kilka/kilkanaście razy w trakcie meczu
@Piaer: Też tak słyszałem, ale niektórym nawet SSD nie pomógł
Wszystko low, renderowanie wielrdzeniowe ON i rozdzialka 1024x768
@BobMarley: I dobrze, bo nic nie dała (╥﹏╥)
@adNtg: od jakiego producenta masz kartę? MSI?
@ZmutowanaFrytkownica: wrzucam foto
źródło: comment_eJp7OrLiZmGbXyEqptjerHSOI1AjpBhJ.jpg
Pobierzhttps://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H87-HD3-rev-1x#support-dl f10 jest okej, also - poinstaluj stery z ich stronki na początku.
źródło: comment_1GNl99sDAZQccla85zNq5lv9x1OC5UK6.jpg
PobierzDzięki, zaraz ogarnę to MSI i przepnę wszystkie USB
źródło: comment_6DIAo2sDdelPGComno8xYM6CcuznPRED.jpg
Pobierzfaceit driver nie ma sygnatury? trochę przypał, że tak jest, masz skąd klienta faceit? z ich stronki? głowy nie dam, że powinien mieć, ale raczej... powinien, to tak swoją drogą dopytam, bo raczej nie jest odpowiedzialne za wieszanie czegokolwiek, also - jak z niego nie korzystasz to go wyłącz, ew. spróbuj