Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się nad telefonem. Biorę ofertę w jednej z sieci komórkowych. I optymalna cena to dla mnie telefon Samsung A5 2017, jak się nim bawię to wszystko jest okej, ale faktycznie nie ma genialnego tego aparatu, a jednak na aparacie zależy mi najbardziej. Co w podobnej cenie byście polecili (to musi być telefon z sieci, xiaomi mnie nie interesuje)??

#telefony #samsung #iphone #mobile #gsm
Pobierz erwerwerwer - Zastanawiam się nad telefonem. Biorę ofertę w jednej z sieci komórkowyc...
źródło: comment_MwwNP1wZkDkC7rSVUJ2pdm2gpavodZUd.jpg
  • 10
@ptasiek2: No w ofercie, którą mi przedstawiono składowa opłaty za telefon mi odpowiadała, więc jest to telefon do tej kwoty. Nie kupuje telefonu w sklepie, ale można się domyśleć, że jeżeli telefon kosztuje 1500zł, to taka właśnie będzie górna granica ceny.
@erwerwerwer: moj rozowy ma ten telefon. Zdjęcia wcale nie są takie złe, aparat jest taki sam jak w s6. S6 miałem ponad rok i byłem bardzo zadowolony. Róznice w zdjęciach zobaczyłem dopiero jak przesiadłem się na s8
aparat jest taki sam jak w s6.

@Jasik123: nie jest. A5 2017 nie ma OIS. A5 2017 nie robi zdjęć 16:9 w pełnej rozdzielczości jak S6. Aparaty są takie same tylko na papieru, w praktyce wygrywa aparat z S6. A5 2017 robi w porządku foty w słoneczne dni, nic poza tym - jako miniaturki na Instagrama czy FB wystarczą. ;P