Aktywne Wpisy

techno_mojsze +310
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie

Cześć,
Szybkie pytanie.
Powiedzmy, że mam duże środki na otwarcie "kopalni" Bitcoin, czy to nadal intratny biznes?
Jest sens?
Jak to wygląda sprzętowo na dzień dzisiejszy?
Ostatni raz w temacie orientowałem się 4 lata temu, wiem że siedzą tu ludzie, którzy zjedli na tym zęby, prosiłbym o jakieś informacje.
Pozdrawiam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś pamiętam byl czas, że liczyło się koszt prądu, brało jakiegoś Radeona i leciało z tematem.
Jak to wygląda dzisiaj?
Dlaczego w EU nieopłacalne?
@kk_ll
@Buszkowo
@MysGG
Co myślicie o czymś takim?
http://allegro.pl/koparka-kryptowalut-giant-miner-zec-ether-bitcoin-i6833953041.html
Musisz sobie odpowiedzieć na jedno, zajebiście ważne pytanie - czy jestem Januszem?
@Teoriawojny: A to myślę, że niezła maszyna do krojenia frajerów na cash.
Przecież nie trzeba być specjalistą od wszystkiego, dlatego was pytam.
Śledzę niektóre tagi i wiem, że siedzą tutaj ludzie którzy mają pojęcie o okręcie.
Jeśli jest to kiepskie to dlaczego?
Taniej by było kupić te rzeczy i samemu złożyć czy po prostu to nie jest dobry sprzęt do kopania?
Ty to chyba z elektrody jesteś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki pozostałym za chociaż minimalne przybliżenie mi tego tematu, poczytam więcej dzisiaj o sprzęcie.
Zobacz Janek, jedna taka sugestia z Twojej strony.
To jest nieopłacalne, tego się robi i jeden argument, zrozumiałbym.
Pytam tutaj bo widziałem, że na tagu udzielają się ludzie, którzy w tym siedzą.
Normalna dyskusja, po co się spinać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora