Aktywne Wpisy

Zmorka +107
dawek29 +14
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

Dzisiaj bawię się dronem - będzie oświetlał okolicę w nocy, robił hałas wabiąc zombie, i strzelał do zombie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_buCIcwMIxzC76rQYfppKKnMOXIbBpgku.gif
PobierzCiekawie to wygląda, życzę Panu powodzenia.
Gierka robiona w Phaser JS? Czy czymś innym?
źródło: comment_r7Vj2jjkmlG6u23sJ7hsZT1LgJCm6E8U.gif
PobierzSam phasera liznalem i poki co bardziej sklaniam sie ku crafty, ale teraz i tak raczej przymierzam się do innego
Poznaj canvas zobaczysz że "te koła" to tylko kilkanaście zaledwie metod i prototypów do obiektów.
Fizyka w grze musi być zrozumiana przez developera - inaczej to sobie możesz z tutka pociski robić...
albo na oko metodą prób
Rozumiem Twoje podejscie, sam mialem podobne. Ale obecnie ma zgoła odmienne. Dobrze jest popisac cos od zera - zobaczyc ze
Dla niektórych algorytmów Wikipedia dla zrozumienia!
Start projektu 11.02.2017 w tym 3tyg. "urlopu regeneracyjnego anty-wypalającego" - ogólnie pracuję ile da fabryka od min12h - do20h na dobę...
Cały kod robię sam - frontend / serverSide / backend / CMS
Grafikę robię sam - generatory sprite animacji zrobiłem sobie sam, modele 3d, textury.
WebAudio API - zbudowane od zera pod
wszystkie assety staram się brać z np openagameart/freesound/... docelowo planuję zapłacić komuś kto
źródło: comment_exrDOnVqGEjxPTSVvrrVTRlqx9iNpawj.jpg
Pobierz