@nicniezgrublem: Gwarantuje Ci, że jak do Polski przyjedzie, do cena wyjścia będzie się wahała około 200k złotych minimum, gdzie przy takiej cenie można kupić dużo lepszy jakościowo samochod klasy premium tej samej wielkości albo nawet o klasę wyższą. Tesla S już jest tandetna jesli chodzi o wykońćzenie, a kosztuje w Niemczech 100k+ Euro. Po specyfikajcach widać, że Tesla 3 będzie jeszcze bardziej okrojona. Mąż kuzynki mieszkającej w stanach ma Tesle
@invtraveler no nie musisz mi tłumaczyć, ja to wszystko wiem. Tesla cierpi na syndrom amerykańskich aut, czyli plastic fantastic. Do tego źle spasowane elementy nadwozia itp. Wierzę jednak, że firma dużo się nauczyła i Model 3 będzie wykonany lepiej. Nie zmienia to faktu, że nadal będzie trzy razy tańszy niż Model S.
@imlmpe: Uuu, byłeś niegdyś jednym z moich idoli, gdy próbowałem powrócić do InfoSec, jednak życie zdecydowało inaczej i do dziś sobie w brodę pluję z tego powodu. Przeczytałem chyba wszystkie Twoje arty jakie pojawiły się w publicznym necie. Uważam, że na ówczesnej polskiej scenie hackingowej byłeś jednym z jaśniejszych punktów, nie wiem jak teraz. Czym się obecnie zajmujesz?
Widze, ze fala "swiezych" developerow lubi wymyslac i pisac rzeczy od nowa.
Na terminal zamiast gownoedytorka pisanego w javascript to polecam vim + ctrlp + nerdtree
@dolOfWK6KN: Tak.