Wpis z mikrobloga

Dostałem zaproszenie od brata ciotecznego na jego #wesele ja oczywiście samotny #przegryw i ##!$%@? społeczne (przyniósł mi je do mojej piwnicy "masz anon, przyniosłem ci zaproszenie" ja na to: dzięki ale nie wiem czy skorzystam, "musisz" odpowiedział już wychodząc) no i nie wiem co robić, głownie to rodzice nalegają. (na ostatnim byłem jakieś 7-8 lat temu i już w tedy była to dla mnie masakra więc nie wiem co by było teraz)
Nie wiem już sam czy iść i udawać uśmiechniętego przez kilka godzin patrząc jak inni się dobrze bawią czy wykombinować sobie coś innego za te nie wydane pieniądze które by poszły na wesele, a kilka stów by poszło gdyż nawet nie mam co na siebie włożyć. A aktualnie mi się nie przelewa, zarabiam 1k miesięcznie i jem przeważnie pasztet, oprócz tego odkładam jeszcze 1k miesięcznie na auto gdyż planuję do końca tego roku kupić coś jeżdżącego, by czasem wyrwać się gdzieś dalej z tego #!$%@?łku.
  • 19
@NzeroZeroB: Zażyłe mocno kontakty masz z bratem ciotecznym/kuzynem/jak zwał tak zwał? Jeśli niespecjalnie to nawet bym się nie zastanawiał i po prostu bym nie szedł ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeśli nie mieszkacie blisko siebie to tym bardziej. Ja sam nie odmawiałem tylko rodzonym braciom, na żadnym innym nie byłem i miałem to gdzieś, na szczęście więcej wesel w życiu już mnie nie czeka ( ͡° ͜