Wpis z mikrobloga

Tak obiektywnym i neutralnym wzrokiem, to Barcelonie ten przegrany sezon może tylko wyjść na dobre. Konieczne są 2, 3 transfery, które wprowadzą trochę nowej jakości i przede wszystkim świeżości. Drużyna musi znowu nabrać głodu i "chciejstwa" bo ten sezon był rozgrywany tak trochę na odjeb się. Katalończycy na najwyższy poziom mentalny wchodzili tylko wtedy, gdy czuli, że przed nimi naprawdę wielkie wyzwanie (rewanż z PSG, El Classico na SB). Mamusie oszuksz, tatusia oszukasz, ale z psychiką może być ciężko. Gratulacje dla kibiców Realu! #realmadryt #fcbarcelona #mecz #pilkanozna
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rooger: Digne jest spoko rezerwowym. Nie znajda lepszego. A Vidal to według mnie materiał na podstawowego PO. Gość jest w ataku prawie tak dobry jak Dani Alves, a w obronie ma braki w ustawianiu sie. Często gubi krycie, ale to akurat jest moim zdaniem najłatwiejsza rzecz do nadrobienia dla obroncy.
  • Odpowiedz
@Nie_mam_nicku: Przede wszystkim potrzebny jest ktoś kto rozrusza środek pola. Marze o Coutinho. Dużo mówi sie tez o Verrattim ale myśle ze potrzeba kogoś bardziej nieprzewidywalnego w grze z przodu.
  • Odpowiedz
@rooger: w obronie jest Umitit, mam nadzieję, że Marlon, prawo pierwokupu Miny i romansik z Sanchezem z Ajaxu. Maszcze chyba zostanie więc tutaj jestem spokojny. Lewa strona Alba i Diń, prawa Vidala/Palencia/ Bellerin?

Problemem jest pomoc. Iniesty już prawie nie ma, Rakitić kopał się po czole większość sezonu, ale tutaj problemem był brak partnera do gry z prawej strony. Arda out, Rafinha out, Suarez musi się uczyć. Na Gomesinho mam
  • Odpowiedz