Wpis z mikrobloga

@kejterprywatnie: @IAmBack: w Ahlbeck i też dalej dzisiaj bylismy rowerami i zastanawiamy się czy właśnie do Niemiec by koło poludnia nie pojechać. Tylko nie mam w ogóle żadnych informacji o miastach tam i jednak preferowlaibyśmy raczej bez przesiadek. to Heringsdorf i Wolgast? takie nadbrzeżne miasteczka czy jeszcze jakieś atrakcje?:)
Jeszcze mam problem ze nie mogę cennika znależć, rozklad widze na stronie ubb a cennik już nie. Czytałem na jakimś portalu gdzie była relacja z otwarcia że jest stawka chyba od kilometra i był przykład że do wolgastu za 8 euro można jechać. Z ciekawości wiecie też może czy polskie zniżki studenckie honorują? :) @kejterprywatnie: @IAmBack:
@d3v #polakicebulaki bilet kupujecie u konduktora jak już podejdzie (nie ma kary jak u nas)- sami nie idziecie do konduktora;p mówicie gdzie wsiadaliście (Świnoujście Centrum) i dokąd jedziecie. Na krótszych trasach często nie sprawdzają biletów i można zaoszczędzić parę euro. Co do opłaty klimatycznej w królewskich uzdrowiskach, to też wykupuje się dopiero w momencie kontroli (warto mieć kilka euro wolnych w kieszeni). Co do nadmorskich atrakcji, to bardzo lubię Bansin. Fajne są