Aktywne Wpisy
nowszyja +499
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze
#psiarze

PanieAreczku +47
#nieruchomosci #pracbaza #gospodarka #gielda #inwestycje
Pan Areczek o tym prawi od dawna.
Nie ważne ile zarabiasz, ważne ile zostaje Ci na koniec miesiąca. Na prowincji jest po prostu taniej i wydajniej.
Wszyscy zdalni którzy tylko planują lub mają rodziny powinni poważnie przemyśleć swoje życiowe decyzje odnośnie wyboru miejsca do życia.
Pan Areczek o tym prawi od dawna.
Nie ważne ile zarabiasz, ważne ile zostaje Ci na koniec miesiąca. Na prowincji jest po prostu taniej i wydajniej.
Wszyscy zdalni którzy tylko planują lub mają rodziny powinni poważnie przemyśleć swoje życiowe decyzje odnośnie wyboru miejsca do życia.
źródło: IMG_4862
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Naszła mnie teraz jeszcze taka myśl, że można by zbierać artykuły internetowe z fałszywymi informacjami na temat różnych misji kosmicznych jak np. rakieta SpaceX po raz pierwszy wylądowała (było coś takiego na tvn24 w styczniu xD) albo, że sonda Cassini przeleci między pierścieniami Saturna i je prostować. Myślę, że to by mogło być ciekawe
Link do fanpage: Kosmiczna Propaganda
#kosmicznapropaganda #eksploracjakomosu #spacex
Zapomniałam dodać, że drugi stopień rakiety Falcon 9 wyjechał z McGregor i najpewniej jedzie w kierunku Cape Canaveral ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_uO17EzgjGx9Q92jqMxZ3WfehqyvXVFur.jpg
PobierzDodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
@OCISLY: popieram!
@zarowka12: @OCISLY: jestem za, tylko co po znalezieniu takiego artykułu?
OCISLY - Of Course I Still Love You (Marmac 304) – “Oczywiście, że wciąż cię kocham” – Pseudonim barki ustawianej na Atlantyku, służącej jako lądowisko dla pierwszego stopnia rakiety. Następca JRTI.
ESA - European Space Agency
Jestem botem