Wpis z mikrobloga

Dużo osób się tematem zainteresowało tak więc powstał fanpage Kosmiczna Propaganda na którym będą wrzucane różne kosmiczne ciekawostki, informacje na temat SpaceX i innych kosmicznych firm posiadających rozum i godność kosmity, krótkie newsy. Nie mam w planach wrzucania tam linków do swoich wpisów na wykopie bo to się mija z celem, jest słabe i bez sensu jak planowana przez ESA Ariane 6. Jeśli ktoś z was uzna to za ciekawą rzecz to rzućcie lajkiem, czytajcie i obserwujcie. Zbliża się start SpaceX więc będzie dużo ciekawych informacji.

Naszła mnie teraz jeszcze taka myśl, że można by zbierać artykuły internetowe z fałszywymi informacjami na temat różnych misji kosmicznych jak np. rakieta SpaceX po raz pierwszy wylądowała (było coś takiego na tvn24 w styczniu xD) albo, że sonda Cassini przeleci między pierścieniami Saturna i je prostować. Myślę, że to by mogło być ciekawe

Link do fanpage: Kosmiczna Propaganda

#kosmicznapropaganda #eksploracjakomosu #spacex

Zapomniałam dodać, że drugi stopień rakiety Falcon 9 wyjechał z McGregor i najpewniej jedzie w kierunku Cape Canaveral ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O.....Y - Dużo osób się tematem zainteresowało tak więc powstał fanpage Kosmiczna Pro...

źródło: comment_uO17EzgjGx9Q92jqMxZ3WfehqyvXVFur.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Hej tutaj jest lista skrótów, które pojawiły się do tej pory w tym wpisie i jego komentarzach.

OCISLY - Of Course I Still Love You (Marmac 304) – “Oczywiście, że wciąż cię kocham” – Pseudonim barki ustawianej na Atlantyku, służącej jako lądowisko dla pierwszego stopnia rakiety. Następca JRTI.
ESA - European Space Agency

Jestem botem
  • Odpowiedz