Wpis z mikrobloga

@gumpa_bobi: ano, woda musi być bo ja poza wodą i colą zero nic innego nie piję. Cheat meal może być, ale pustego cukru mimo wszystko wolę w siebie nie pchać
  • Odpowiedz
@ogur: Dzięki za cynk, urodziłem się wczoraj i nie wiedziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS. z tą "porządną wołowiną" w naszych burgerowniach to też bym nie przesadzał, bo nawet w Bobby Burger zjadłem taką chujnię, że połowa poleciała do kosza.
  • Odpowiedz
@ogur: No właśnie, dlatego do jedzenia na szybciora McDonalds jest idealny, wszędzie smak i standard ten sam, a do tego w 10 minut mam brzuch pełny, a nie czekam 30 - 40 minut jak w hipsterskiej burgerowni.
  • Odpowiedz
@valdo:

30-40 minut

Nigdy w żadnej nie byles? To w mcd czasem czekam dłużej niż w dobrych burgerowniach lol. Wszystko zależy od tego, ile ludzi jest w danym
  • Odpowiedz
  • 1
@valdo Już podwójny ćwierćfunciak mnie sycił ale to... Hmm, trzeba spróbować ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@nadszyszkownik_kilkujadek
@ogur
@kocham_jeze xD wykopowi eksperci od burgerów, te kotlety to 100% wołowiny a że dość płaskie i mrożone to smak mają taki sobie ale gadanie głupot, że to mielony karton albo g---o jakieś a nie mięso to xD A już gadanie że w burgerowni lepsze to bardzo wielkie nadużycie bo trafić na dobrą to nie takie proste.
  • Odpowiedz