Wpis z mikrobloga

Ja tych wszystkich roszczeniowców to bym kijem od szczotki n---------ł xD, tyle problemów co tworzą gracze na tym otsie to pała mała, od celowego crashowania klienta przez j------h brazoli, ddsow, do tracenia kont przez trzymanie tych samych haseł przez pare lat(ja bym miał to w chuju a oni wam te konta odzyskują i zwracają). A mimo tego p--------------o czasu na was to dużo kontentu powstaje, nowa wyspa smiga od kilku dni, bugi sa naprawiane na bieżąco. Przecież oni to robią k---a za darmo a nawet dokładają, większość z nich pracuje i robi po godzinach charytatywnie ten j----y serwer. A potem przychodzi taki kitz i p------i te swoje smuty a nawet minuty nie spedzil na test serwerze
#wykopots
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PortalZeSmiesznymiObrazkami: "skutecznie zniechęcać graczy np poprzez słaby exp i loot " Przecież staty są takie same od początku nikt cie nie zmuszał do zaczynia gry tutaj, a jak widzę że od tygodnia tylko męczysz o tą cenę blessow to mam wrażenie ze średnio ogarniasz tą gierkę ogólnie
  • Odpowiedz
@Partacze: Dlatego pisze że najlepiej jakby walnęli normalne opłaty żeby odsiać tych maruderów i trochę podnieść jakość, te 5-10 zł na miecha nie było by jakąś barierą a mogłoby zlikwidować wiele(póki co) małych problemów.
  • Odpowiedz
@Partacze: > gierkę ogólnie
nie którzy lubią no-pvp w tibi, expy, questy, lore, 4fun,
To że większość gra w to dla pvp i randomowych huntów dla odreagowania rzeczywistości to nie znaczy, że nie ma miejsca dla innych typów graczy
  • Odpowiedz