Wpis z mikrobloga

Ostatni poznałem dziewczynę 6/10, bardzo skromna, spotykamy się od miesiąca. Myślę, że to może być mój pierwszy poważny związek. Podejrzewam, że miała jednego partnera albo nadal jest dziewicą. I tu problem. Ja typowym ruchaczem nie jestem, który laski 8/10 ma na skinięcie, ale ruchałem dużo dziewczyn 3-4/10, których alfy nie chcieli czy pijanych dupodajek z klubów dla studenciaków i czasami chodziłem na panienki. Ogólnie nic do pozazdroszczenia. Powiedzieć jej o tym czy jak dojdzie do tego tematu to powiedzieć, że miałem tylko kilka partnerek ale nic z tego nie wyszło? Ja lvl 23 ona 21.

#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #roksa
  • 43
@fortyuk mi mój ex nie chciał zdradzić ile ruchał, bo ruchał dużo. Nie wnikałam, bardziej mnie interesowało ile z nich kochał. Doświadczenie ważna sprawa. Nie bądź szczery do bólu, ale też nie kłam.
@xortis: Nie trafiłeś na podatny grunt z tym pytaniem :) Gówno mnie obchodzi z kim sypiała moja dziewczyna w przeszłości, ja też mam swoje za uszami i nie chodzi tylko o seks. W związku zaczynamy oboje z pustą kartą i jedyne na czym się skupiam to kim jest i jaka jest kobieta od naszej pierwszej randki.
@fortyuk Może nie wyjeżdżaj od razu z liczbami i roksami, ale powiedz jej, że miałeś przygody pod wpływem i kilka partnerek. Daj jej czas żeby Cię poznała i sama oceniła zanim wejdziesz w szczegóły.
Ale jeśli dziewczyna zapyta, albo zaproponuje współżycie to jej nie okłamuj i poinformuj o swoich wyczynach. Ma prawo wiedzieć w co się pakuje. Postaw się w jej sytuacji, czy chciał byś wiedzieć, że ona miała wcześniej 50-ciu kolesi,
@LuckyLuq: no widzisz, jednak nie wszyscy myślą jak Ty. Może ona jednak wolałaby wiedzieć. Ja np. nie chciałbym być z kimś o kim wiem, że sakwe ma przetrzepaną przez pluton wojskowy.
@xortis: No dobrze, ale OP pisze, że to może być coś poważnego i że dziewczyna jest skromna i raczej bez większych doświadczeń. Moim zdaniem gdy pozna całkowitą prawdę to może zerwać kontakt. Nie ręczę, ale jest to wg mnie wielce prawdopodobne. A skoro OPowi zależy na tej dziewczynie, to raczej powinien albo nie mówić nic albo ubrać to jakoś ładnie w słowa, żeby oboje czuli się dobrze. @nika_blue dobrze napisała:

Może