Aktywne Wpisy

atteint +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#raportzpanstwasrodka ahahah... czopie, poskarż się "moderatorowi" na "obraz nienawiści"

źródło: image
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: image
PobierzWykop.pl
Jedyny feler że ma ubity przód i wystrzelone poduszki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-salon-pl-i-wlascicel-1-9tdi-tylko-16otys-tablice-rej-czarne-unikat-ID6yRrfz.html
#samochody #motoryzacja #vagboners #volkswagen #passat #passerati #b5 #otomoto #kupautozmikro
źródło: comment_WzxySAEsqNSZlZWI5FvjgrZls98bOw8H.jpg
Pobierzźródło: comment_WnjL5OaIeGZRAr7WcjXCNxseZUW43n4r.jpg
Pobierzdo wymiany :
-zderzak
-błotnik
-obie lampy
@Sepp1991: Problemem są poduszki i pasy. Cała reszta to ogarnięcia za grosze. Tylko właściciel dał cenę zaporową, ale pewnie za 2500 go spokojnie sprzeda.
Sam jak opychałem swoje wraki to dawałem cenę +50% tego co chcę dostać. Działa za każdym j-----m razem :D
Dużo z tych rzeczy (pomijając poduszki) można naprawić po taniości, a jak na krajowe auto to jest wyjątkowo nieźle wyposażone.
@michal0110:
Czasami się zdarzają auta z niskim nalotem - przez ostatnie kilka lat ma udokumentowany przebieg, a wątpię żeby ktoś kto tak długo trzymał auto chciał kombinować ze skręcaniem auta przed każdym przeglądem tylko po to żeby potem je sprzedać.
Przykładowo Octavia mojego ojca (kupiona jako nówka
Inną sprawą jest to, że nikt nie wyceni starego passata na 3500 przy całkowitej. 4 lata temu wrak Vectry B mi wycenili na 1000 zł, a nawet poduchy nie wystrzeliły.
Dziwi mnie fakt, że w Twoim wypadku chcą wypłacić 50%, zazwyczaj jest to około 70% wartości samochodu przed wypadkiem, co wychodzi względnie korzystnie (choć tu dużo
Poza tym wydaje mi się że lepiej się trochę potargować, kupić i naprawić lekko ubite auto, ale mieć pewność że zostało zrobione porządnie niż "bezwypadkową igłę" z Niemiec, gdzie potem okaże się że było spawane pół samochodu, a zamiast poduszek są atrapy xD
Przy okazji jako bonus można mieć B5 na czarnych blachach (niby zazwyczaj wymagają je przerejestrować, ale nie kary za nieprzerejestrowanie nie ma, zresztą
Wiem jak wygląda taka robota po lekkim puknięciu w korku lub rozjechaniu zwierzaka a był konkretny dzwon .
Tu jest szkoda całkowita .To auto nie jest lekko ubite.
Nie znam cen do Passata - ale skórka nie warta za wyprawkę .
To że auto ma czarne blachy nie stanowi o jego idealnym stanie technicznym .
Ale do odważnych świat
Zderzak + maska + lampy to max 1000 zł. Chłodnice używane około 200, nowe od 400 zł wzwyż. Poduszki razem z deską i pasami 400 - 500 zł. Montaż wszystkiego - 200 - 300 zł, lakiernik 600 -
Jeszcze później zostaje pytanie o turbo, ale to się da za 1000 zł ogarnąć.
Ktoś na grupie o czarnych tablicach pisał że auto jest z jego okolic (auta na czarnych jest dosyć łatwo zidentyfikować nawet pomimo zamazanych tablic - w końcu ile może być srebrnych B5 z czarnymi blachami kończącymi się na 6T? xD), a mimo to widział go tylko raz, tak więc całkiem możliwe że rzadko jeżdżone.
@golf3cabrio:
*wyglądającego na całego ( ͡° ͜ʖ ͡°)