Halo, halo! Dzisiaj, godzina 19, Radio Wolne Mirko FM. Zapraszam Was na moją audycję #matinafali w RWM FM. Będzie trochę mollowo, ale nie tylko. Sami usłyszycie! ( ͡°͜ʖ͡°)
@MaaT: Czekaj, czekaj... Chyba, że to jest to samo miejsce, które kiedyś zrzeszało samotnych Mirków w sylwestra, w tym raz mnie, a mnie po prostu teraz przez chwile dotknęła skleroza... NIEWAŻNE. Proszę mnie dodać do spamlisty, dziękuję. B)
@MaxiimumR: Nie mogę niestety dodać Cię do spamlist - musisz zrobić to sama wchodząc na stronę RWM FM i wybierając gatunki muzyczne (i/lub prezenterów) które Cię interesują. :D Cieszę się, ze dołączasz do słuchaczy Radia Wolnego Mirko!
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
Dzisiaj, godzina 19, Radio Wolne Mirko FM.
Zapraszam Was na moją audycję #matinafali w RWM FM. Będzie trochę mollowo, ale nie tylko. Sami usłyszycie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
19:00-20:00, RWM FM, audycja #matinafali
Link do radia
Zapisz się do spamlist!
Wejdź na nasz czat!
Spamlisty: |
źródło: comment_B5moM4VVfqOiHPPd48kDWuAotJVQVz5X.jpg
Pobierz