Aktywne Wpisy
Davvs +1102
karpiniusz +316
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Remont mieszkania, podczas gdy:
1) oni nawet za bardzo nie wiedzą z jakiego tytułu mają to mieszkanie xD
2) z tego co wczoraj widziałem, to Daniel po zasięgnięciu wiedzy od Gochy [xD] ustalił, że jego nieżyjąca babcia wynajmowała je od kolei i teraz oni je wynajmują?
3) są jakieś dymy, żeby ich eksmitować
4) hurr durr jak to eksmitować
5) no co prawda pewnie jest jakieś zadłużenie na mieszkaniu, ale kto by to tam się dowiadywał i przejmował takimi szczegółami
6) będziemy walczyć z eksmisją, w tym celu kupię se huałeja 10 albo samsunga 8, nie spoko to na abonament więc właściwie za darmo i będę robić vlogi że nas chcą wywalić za niewinność xD
Sympatyczny chłopak i życzę mu wszystkiego dobrego, ale xD Poza tym może i w tym szaleństwie jest metoda, jakby był inny, to by nie było donejtów, a tak yolo i do przodu
EDIT - aha i była też w międzyczasie jakaś pani z providenta po zapłatę jakiejś raty