Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak mnie #!$%@? brak kontaktu z ludźmi. A szczególnie brakuje mi możliwości pogadania sobie z innymi różowymi niż ten, z którym jestem w związku.
Tak się potoczylo, ze sie od ludzi odizolowałem, zostalem sam z moim #rozowypasek, ale czuję, że potrzebuje częstszego kontaktu z innymi niż tylko w miejscach, gdzie przebywam z obowiązku, a tam i tak 97% osób to mężczyźni, 3% to kobiety, z którymi nie mam kontaktu przez większość czasu, taka branża. Stare znajome są już tak daleko, że gdybym do nich napisał, to byłoby to bardziej szokujące niż Zbigniew Wodecki grający w Motorhead. Poznanie nowych graniczy z cudem, bo jak już pisałem, większość czasu spędzam na obowiązkach, a szukanie zwykłej znajomej w barze to się raczej nie uda, społeczeństwo działa tak, ze jak próbujesz zagadać osobę płci przeciwnej, to każdy, łącznie z nią, uważa, że masz ochotę pokazać jej jajka.
Co robić co robić
Mirko odpowiedz
#gorzkiezale #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 11
@AnonimoweMirkoWyznania: o popa, a ja sobie rozmawiam z różowymi na wypoku.

HURR ALE TO NIE TO SAMO CO NA ŻYWO DURR !!!

no nie to samo, ale nie będę dzień w dzień stalkował lasek żeby z nimi pogadać jak mogę za ten czas wbić srebro w LOLu ( )
OP: @zolwixx
No mi jakoś średnio idzie zabawianie różowych z wykopu. Za mało atencji zdobyłem w życiu xD
@frotewaus: Przede wszystkim nie chce o tym mówić publicznie
@elokompaniero: To co, każda różowa musi być dla niebieskiego tylko i wyłącznie obiektem pożądania? Przez takie pieprzenie jak twoje, inne różowo robią swoim niebieskim inby i się zamyka kółko chorej zazdrości. Potem płacz, bo niebieski zostawia laskę, która jest chorobliwe zazdrosna i