Wpis z mikrobloga

Mircy, pomóżcie. Wpadł mi w łapy LG G3s, no i chciałem na nim zainstalować cyanogena 13. Ale że biednemu zawsze wiatr w oczy, to https://download.cyanogenmod.org/?device=jagnm odpowiada błędem 503, a nie potrafię (no jak słowo daję!) znaleźć tego nigdzie indziej. Znalazłem LineageOSa jakiegoś, zainstalowałem, ale mi się nie podoba, jakiś dziwny, no i sklep googla nie chce mi się odpalić
#pomocy #pytanie #android #cyanogenmod
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mateusz5918: Dobra, udało mi się właśnie znaleźć jakiegoś snapshota z osiemnastego kwietnia zeszłego roku, mam nadzieję, że to jakaś cywilizowana wersja.

Jeszcze jedna rzecz, bo widzę, że się znasz, a ja z androidem mam właśnie styczność drugi raz w życiu - zrobiłem roota, bootloadera, zainstalowałem tego LineageOSa i jakoś bangla - jeśli teraz będę chciał zainstalować cyanogena, to muszę jeszcze raz przechodzić przez te wszystkie kroki, czy wystarczy mi odpalić
  • Odpowiedz
@mateusz5918: Przez co? Jestem zielony. Wiem tyle, że mam teraz gołego andka 7.1.1, zainstalowane przez apkmirror narzędzie twierdzi, że nie mam roota, te którym wcześniej rootowałem - że nie potrafi go zrobić (za nowa wersja systemu?). No i nie wiem jak się wykaraskać i zrobić downgrade'a ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz