Aktywne Wpisy
rales +1774
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
-Wszyscy jarają się danielem magicalem
-#!$%@? zaczynają robić inbę, że całe gorące zawalone tym contentem, zamiast czarnolistować tag
-nadchodzi nocna
-Mirki twardo jarają się magicalem i nic się w kwestii gorących nie zmienia
-tym razem #!$%@? z nocnej i atencjuszki robią inbę i wbijają na strim, bo im się nie podoba, że ktoś jest popularniejszy od nich (tu jest najbardziej zenujacy punkt, dlatego najbardziej mi zalezy na potwierdzeniu go)
-wykopki je stalkuja
-wrzucaja dane i zdjecia w net i na mirko
-mody banujo i zaczyna sie #wykopgate
#danielmagical #wykopgate
Komentarz usunięty przez autora
Potem był jeszcze jeden screen, że dzisiaj ujawniają wszystkie teczki atencjuszek na streamie.
Generalnie to chyba jest osobna afera #goroncegate, chyba że wrzucamy wszystko do jednego wora ( ͡º ͜ʖ͡º)
http://www.wykop.pl/wpis/23188763/anonimowemirkowyznania-siema-jak-wiecie-sprzedalem/
Cytat z tego linka. Więc jednak bóldupiły, pytanie tylko, czy na streamie, czy na wypoku.