Aktywne Wpisy

Amatorro +265
źródło: 2024-03-29_16h31_44
Pobierz
jegertilbake +329
Po tym jak sie zrobil hype na frytkownice beztluszczowe do ktorych bylem sceptycznie nastawiony stwierdzilem, ze jednak dokonam zakupu, bo nadarzyla sie dobra okazja kupic Ninja AF400 wiec raczej gorna polka jesli chodzi o tego typu sprzet.
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
źródło: Ninja-Foodi-Air-Fryer-AF400UK-Salmon-and-Asparagus-Birdseye
Pobierz

1,5 roku temu powrócił syn marnotrawny i znowu związał się z androidem.
Niestety zauważył, że nie działa to co kiedyś działało, bądź nie umie tego włączyć.
Kiedyś, czyli jakieś 5-6 lat temu mój leciwy htc wiedział kiedy i którędy jadę do domu z pracy i pokazywał mi czy są jakieś opóźnienia. Teraz mi tego nie pokazuje, bądź pokazuje tylko o korkach w okolicy. Do domu mam 20km, więc to nie okolica, a dodatkowo na tej trasie są codziennie dzwony. Wczoraj naciąłem się na korek bo znowu zapomniałem sprawdzić natężenia ruchu przed wyjściem z robo. Oczywiście adres pracy i domu mam zdefiniowane w mapach google :)
#android #google