Znacie może jakieś dobre motywy w stylu dark theme które NIE podmieniają ekrany blokady (aby ciągle były randomowe tapety) oraz miały zwykłe ikonki zbliżone do pure-Androida lub MIUI? Jestem wychowany na #cyanogenmod z ciemnym motywem i ta biel na MIUI mnie razi w oczy. PS. Substratum przejdzie na xiaomi? Mam xiaomi.eu z rootem. #xiaomi #tylkonocny #miui
@Artrix: sprawdziłem na 3 motywach i nie dało się włączyć random-tapety. W opcjach klikałem na "codziennie tapety blokady", ale nie otwierało się. Dopiero na powrocie na stock-motyw ( ͡°ʖ̯͡°)
@Atexor: No ale możesz konfigurować motywy pod siebie i brać np. ekran blokady z "x", ikony z "y", a pasek statusu z "z". Klikasz tę ikonę po lewej z wyglądu ludka opcja "customize theme" czy tam "własny motyw" i wybierasz co z czego chesz mieć...
@Artrix: @PurpleHaze: o rany, byłem tam ale nie zauważyłem opcji "własne". Nooooo, to zmienia postać rzeczy. W ten sposób można coś własnego sklecić ( ͡°͜ʖ͡°)
Prawie jak OMS na cyanogenach, tylko niestety trochę mniej przejrzyste UI w tej appce motywowej. Dzięki :)
@Artrix: tu akurat tak samo jak w CMach, nie zdziwiłbym się jeśliby to bazowało na jednych i tych samych źródłach... Po prostu nawigowanie w tej appce mogłoby być trochę lepiej rozwiązane.
Ale jak na razie samym Xiaomim jestem pozytywnie zaskoczony (defaultowy launcher mógłby mieć tylko lepsze resize widgetów, bo nie na wszystkie działa).
idzie piękna blada ruda mloda polka w sukience przez galerie razem ze swoim 10 lat starszym ciapakiem pajeetem robiącym na uber ests xD boże czy wy jesteście p------e dziewczyny #p0lka
#pokazkota #zalesie Można plusa dla Tosi żeby zaczęła jeść? Rozchorowała się staruszka. Od tygodnia codziennie ją ratujemy u weterynarza. Jeśli dziś nic nie zje jutro trzeba będzie podjąć najcięższą decyzję ;( więcej fotek staruszki w komentarzach.
PS. Substratum przejdzie na xiaomi? Mam xiaomi.eu z rootem.
#xiaomi #tylkonocny #miui
No i sam wygląd tych ciemnych był dziwny, bo albo ikonki dziwne, albo rozwijany statusbar bardzo nieczytelny, bo transparentny.
A ja chciałbym proste coś w ten deseń: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.spiritcroc.defaultdarktheme_oms
motywy/ludek po lewo-gora//wlasne i tu masz podzial
Prawie jak OMS na cyanogenach, tylko niestety trochę mniej przejrzyste UI w tej appce motywowej.
Dzięki :)
Ale jak na razie samym Xiaomim jestem pozytywnie zaskoczony (defaultowy launcher mógłby mieć tylko lepsze resize widgetów, bo nie na wszystkie działa).