Aktywne Wpisy
doomzdayzz +1161
Egzekucja CEO amerykańskiej firmy ubezpieczeniowej.
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
paxtax +4
#hydraulika Jak odkręcić taką srubę? #remontujzwykopem
Oto długo wyczekiwane kary za R3 @ SPA
@malpaa - DQ z kolejnego wyścigu R4 + 2x Przewinienie + 3pk = DQ & -12 pozycji
S3MI - 2x Ostrzeżenie + 2pk = -4 pozycje
@LKRISS - 2x Przeinienie + 2pk = -12 pozycji
@TheSznikers - DQ z wyścigu R3 + 2x Ostrzeżenie + 3pk = DQ z R3 & -4 pozycje (łącznie 4pk)
@dawidchz - 1x Przewinienie + 3pk = -6 pozycji (łącznie 4pk)
@Prophet1111 - 1x Przewinienie + 2pk = -6 pozycji (łącznie 6pk)
@valencianista - 1x Ostrzeżenie + 2pk = -2 pozycje (łącznie 5pk)
@Erus - 2x Ostrzeżenie + 2pk = -4 pozycje
@spayk - 2x Ostrzeżenie + 3pk = -4 pozycje
@paf_ - 2x Ostrzeżenie + 3pk = -4 pozycje
@Krazen - 1pk
Szczegóły TUTAJ
#acleague #assettocorsa
Regulamin: "esc to pit podczas kwalifikacji - Przewinienie".
Druga sprawa, czemu samodzielnie decydujesz,
W sumie jedno mnie jeszcze zastanawia, czemu @maplaa ma DQ z R4, a @TheSznikers z R3?
Sznikers dostal dq z wynikow na race3 za zignorowanie kary plp. Malpa dostal karne dq za karambol w pierwszym zakrecie.
Napisalem w swoim imieniu.
Fajnie by było jakby w tym pliku było takie krótkie zdanie wyjśnienia zawsze. Później mniej pytań by było: "co? dlaczego? czemu?"
Ja mam -4 do wyniku z Monza :(
@LKRISS: są 24h na odwołania. Rozpiskę za co kara masz w podlinkowanym w pierwszym poście docu: L1, Eau Rogue.