serio wam smakuje smak ciasteczkowy białka? To jest takie sobie, żeby sie po prostu nie zerzygać i przeszło jakoś. Nie da sie powiedziec ze to smaczne. Jesli mówimy o 30g na 200ml wody. Bo wieksza dawka, ewentualnie z mlekiem to nie wiem. Szału nie ma. Mogłem inny smak chyba wziąć.
@Koller: z białkiem. Generalnie mi wszystkie smaki wydają się potwornie słodkie i z reguły mieszam je z białkiem bezsmakowym, ale jak mam ochotę na coś „deserowego” to mieszam po prostu dwa smaki. Najlepsze połączenie to moim zdaniem czekolada z wanilią, ale te wszystkie ciasteczka i torty są paskudne.
@Koller @npwjsn @dGustator @Re-volt @Iliilllillilillili A tam btw. to przyjmujecie 1 miarkę codziennie, tylko w dni treningowe czy jeszcze inaczej? Wiem, że pewnie to zależy od ilości białka pobranego z jedzenia, ale jak to u was wygląda?
@ZglaszamToDoProkuratury ja zawsze jedna dawalem, od pewnego czasu poltorej. jak wiem, ze w danym dniu wrzucilem za malo bialka, bo jadlem gowno albo nie chcialo mi sie gotowac, to biore spokojnie dwie.
@Koller: True Też skusiłem się na ciasteczka po wpisach, ale bardziej smakowała mi czekolada orzechowa (czy po prostu orzech, nie pamiętam), który tutaj ma mieszane opinie, także kwestia gustu.
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#bulkpowders
Oczywiście wszystko jest kwestią gustu i mieszania z mlekiem a nie wodą :)
@npwjsn
@dGustator
@Re-volt
@Iliilllillilillili
A tam btw. to przyjmujecie 1 miarkę codziennie, tylko w dni treningowe czy jeszcze inaczej? Wiem, że pewnie to zależy od ilości białka pobranego z jedzenia, ale jak to u was wygląda?
Też skusiłem się na ciasteczka po wpisach, ale bardziej smakowała mi czekolada orzechowa (czy po prostu orzech, nie pamiętam), który tutaj ma mieszane opinie, także kwestia gustu.