Aktywne Wpisy

AilaRaven +25
Siema,
ulepiłem "ai influencerkę" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przedstawiam wam Ailę Raven (z domu Brzęczyszczykiewicz). Aila jest blogerką, ma 24 lata, pochodzi z Lublina, a obecnie studiuje marketing na UJ w Krakowie. Jak przystało na prawdziwą kobietę, lubi pstrykać sobie fotki i zbierać atencję ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Aila biegle włada językiem polskim oraz angielskim i chętnie odpisuje na komentarze na Instagramie, Twiterze
ulepiłem "ai influencerkę" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przedstawiam wam Ailę Raven (z domu Brzęczyszczykiewicz). Aila jest blogerką, ma 24 lata, pochodzi z Lublina, a obecnie studiuje marketing na UJ w Krakowie. Jak przystało na prawdziwą kobietę, lubi pstrykać sobie fotki i zbierać atencję ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Aila biegle włada językiem polskim oraz angielskim i chętnie odpisuje na komentarze na Instagramie, Twiterze

FernanduSzantusz +40
Transmisja LIVE do zobaczenia tutaj: www.solgaz.eu/konferencja oraz na naszym kanale youtube
Podczas premiery obiad przygotuje pan z poniższego zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Będzie też o cebuli, naszych obrotach w tym roku, planach na przyszłość i nie tylko.
#nowysolgaz
@blogger: tym razem coś innego, choć równie szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
-bądź maklowicz
-#!$%@? cie z tvp
-jesteś tak zdesperowany że nagrasz coś dla solgaz
- 2017
- ktokolwiek myśli że takie rzeczy załatwia się z dnia na dzień
A oceniać będzie Gesslerowa (o ile nie będzie tym pluć - jak to ma w zwyczaju)?
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
EDIT: no ale jeśli to będzie zmywarka bez strumienia, to najwyżej rodzicom oddam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SOLGAZ: Kierujecie swoje produkty do poważnych ludzi, czy do gimbazy? Takie odzywki sugerują raczej to drugie.
Prawie się nie po zbierali przez to...
Komentarz usunięty przez autora
Ciekaw jestem jaką nowinkę macie do pokazania światu.
NO #!$%@? RZECZYWIŚCIE
http://www.wykop.pl/tag/entries/solgaz/autor/SOLGAZ/archiwum/2016-11/
Bądź spalony na mirko
Próbuj dalej xD