Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +172
#rozdajo, którego dawno nie było. Do wygrania karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
Wysokość stóp procentowych to temat chętnie podejmowany przez ekspertów, a że na wykopie siedzimy wyłącznie w eksperckim gronie, to spróbujmy przewidzieć: jaka będzie wysokość stopy referencyjnej NBP na koniec 2025 roku? Obecnie jest to 5%.
W rozdajo biorą udział osoby, które odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz zostawią plusika. Oprócz 100 zł w naszym rozdajo możecie
Wysokość stóp procentowych to temat chętnie podejmowany przez ekspertów, a że na wykopie siedzimy wyłącznie w eksperckim gronie, to spróbujmy przewidzieć: jaka będzie wysokość stopy referencyjnej NBP na koniec 2025 roku? Obecnie jest to 5%.
W rozdajo biorą udział osoby, które odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz zostawią plusika. Oprócz 100 zł w naszym rozdajo możecie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
12lat25cm +804
źródło: 1000012756
Pobierz

Ktoś z Was jest zorientowany w temacie Palm OS?
Nigdy nie miałem w rękach PDA, chciałbym sobie zrobić prezent i kupić coś z monochromatycznym ekranem. Chyba wybiorę Palm OS 4.0 8Mb RAM & B&W screen. Jego dodatkowym atutem jest slot na kartę SD oraz zasilanie na baterie - kabli w Polsce nie widziałem a sprzedawane Palmy najczęściej są bez przewodów.
1) Jakie giereczki albo emulatory innych starych konsol polecacie? Widziałem emu GB, arkanoida ale zagrałbym też w ekskluzywne produkcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2) Jakie apki do czytania plików tekstowych?
3) Jakaś dobra strona/blog/forum w tym temacie?
źródło: comment_HMv53qUbct0ZSsZSAgNl3zu6UdccgHrR.jpg
Pobierz@JusTQL: O co dokładnie chodzi?
To na W ME
https://pdaclub.pl/forum/kaiser/zbior-rom-ow-dla-kaisera/