Wpis z mikrobloga

@EkspertPKO
mam pytanie - w jaki (najprostszy) sposób i na jaki rodzaj konta mogę zamienić swoje Superkonto Oszczędne (wcześniej Superkonto Student, ale studia już skończyłem, tak jak i 26lat:))

używam tego konta w zasadzie jedynie do spłacania kredytu studenckiego (jeszcze ok. 2 lata), nie używam do niego karty i nie wykonuje przelewów - jaki rodzaj konta w tej sytuacji będzie miał najniższą opłatę miesięczną za prowadzenie rachunku?
  • 4
  • Odpowiedz
@skshyp Proponujemy Konto za Zero - zamiana rachunku z zachowaniem dotychczasowego numeru nic nie kosztuje. Konto może być za darmo, wystarczy wydać kartą miesięcznie 300 zł - bez tego rachunek kosztuje 6,9 zł miesięcznie. Sądzę, że to najlepsze rozwiązanie - dodatkowo oferujemy debet do 1000 zł bez odsetek przez 30 dni, więc można płacić kartą (w iPKO ustawić limit 300 zł), a pod koniec miesiąca spłacić zadłużenie przelewem z konta głównego
  • Odpowiedz
@skshyp Proponujemy Konto za Zero - zamiana rachunku z zachowaniem dotychczasowego numeru nic nie kosztuje. Konto może być za darmo, wystarczy wydać kartą miesięcznie 300 zł - bez tego rachunek kosztuje 6,9 zł miesięcznie. Sądzę, że to najlepsze rozwiązanie - dodatkowo oferujemy debet do 1000 zł bez odsetek przez 30 dni, więc można płacić kartą (w iPKO ustawić limit 300 zł), a pod koniec miesiąca spłacić zadłużenie przelewem z konta głównego
  • Odpowiedz
Trzeba podpisać nową umowę. Można to zrobić zdalne, ale jeśli chce Pan zachować dotychczasowy numer, a raczej tak, bo chodzi o spłatę kredytu, to wizyta w oddziale jest konieczna.
  • Odpowiedz