Aktywne Wpisy

Nwm powiem wam że nerwuje mnie ten stoicyzm. W tej wersji popularyzowanej robi się dziś czymś w rodzaju jak być spokojnym niewolnikiem. Jak pogodzić się z gównem zamiast je zakwestionować. Jak przetrwać korpo/kołchoz nie dając się zajechać zamiast spalić całą tą szopkę żywym ogniem. Konformistyczny cope akceptacji s----------a systemu. Itp. Itd. Nie ma sensu pisać więcej tu chyba.

Stanowski mnie zawiodl. Jest w tych debatach bezbekiem z niewyraźną dykcją, malo precyzyjną argumentacją. Spodziewalem sie wiecej po nim. Jest zwyklym chlopakiem bez polotu.
Mając tak wyjątkową okazję do wypelnienia zalożonej (Stanczykowej) misji jego retoryka gubi sie w tlumie nerwowych wzajemnych przekrzykiwań. Jego smieszkowanie zrozumiale jest dla widzow kanalu zero, ale kiedy oglada go przecietny Janusz, to widzi w nim zapewne jakiegos drugiego Jakubiaka, Wocha, ktory cos popieprzy od rzeczy, skacze z tematu
Mając tak wyjątkową okazję do wypelnienia zalożonej (Stanczykowej) misji jego retoryka gubi sie w tlumie nerwowych wzajemnych przekrzykiwań. Jego smieszkowanie zrozumiale jest dla widzow kanalu zero, ale kiedy oglada go przecietny Janusz, to widzi w nim zapewne jakiegos drugiego Jakubiaka, Wocha, ktory cos popieprzy od rzeczy, skacze z tematu

Widząc jak niektórzy lubują tuska mogę stwierdzić tylko jedno: niektórzy mają BARDZO krótką pamięć, przecież to jest zdrajca zasługujący na więzienie... Często lewaczki atakują innych, że ktoś głosował na PiS tylko po to, żeby dowalić PO... Radzę teraz przejrzeć posty w tym wpisie jak to na prawdę działa...
http://www.wykop.pl/link/3641227/donald-tusk-ponownie-wybrany-na-szefa-rady-europejskiej/