Wpis z mikrobloga

#polityka #4konserwy #neuropa #tusk
Widząc jak niektórzy lubują tuska mogę stwierdzić tylko jedno: niektórzy mają BARDZO krótką pamięć, przecież to jest zdrajca zasługujący na więzienie... Często lewaczki atakują innych, że ktoś głosował na PiS tylko po to, żeby dowalić PO... Radzę teraz przejrzeć posty w tym wpisie jak to na prawdę działa...
http://www.wykop.pl/link/3641227/donald-tusk-ponownie-wybrany-na-szefa-rady-europejskiej/
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tabee: Na takiej, że pozwalał swoim kolesiom na rozkradanie kraju (dlaczego jak zaczął rządzić pis nagle pojawiło się tyle zatrzymań chociażby w warszawie (afery reprywatyzacyjne)) + stocznie + stagnacja + TOTALNE kłamstwa w wyborach + kolesiostwo + wiele innych (chociażby przykład z zegarkiem nowaka, Jezu, jaki wstyd...)
  • Odpowiedz
@SzymonCzarownik: Tusk podejmował ważne decyzje w trakcie kryzysu. Mogły się podobać albo nie, ale wyszliśmy na prostą. Nadal nikt nie powiedział jakie są zarzuty. Może Ty powiesz? Zawsze mnie to ciekawiło.

Idąc w retorykę zdrady ja bym powiedział, że teraźniejszy rząd zdradził uczciwych ludzi płacących podatki, żeby zrobić dobrze za pomocą 500+ ludziom pracującym nielegalnie lub niepracującym. Czyli ludziom działającym na niekorzyść kraju - w patriotycznej mowie - zdrajcom narodu.
  • Odpowiedz
@maciejkack: popatrz sobie jak w Polsce zmieniają się przepisy, dopiero PiS wszedł na arenę i zaczął coś robić np. z edukacją, na którą wszyscy narzekali (5 letnie technika i 4 letnie licea to dobry pomysł moim zdaniem) - wzrost mamy nawet przy 500+, duży wkład dotacji unijnych (przejdź się np. po szkołach uczelnia itp, zobaczysz, że niemal wszędzie wiszą tabliczki z funduszami unijnymi) - gdyby nie te fundusze większość dróg
  • Odpowiedz