Wpis z mikrobloga

@Szefu: Dlatego liczę, że się poprawię do 15 kwietnia. Potem redukcyjka 3 miesiące no i masa przeplatana mini cutami od czasu do czasu. W planach miałem 180kg przysiad, 200kg martwy (ta.. na pewno XD), 120kg wyciskanie leżąc, 75 kg OHP. Na razie jest 150kg 4x4 przysiad, pewno siądzie 150kg 5x5 martwy, 115kg wyciskanie leżąc x1, 62.5kg 5x5 OHP. Został cały miesiąc + tydzień. 5 tygodni w których mogę zrobić maksymalnie
  • Odpowiedz
  • 0
@4833478: Demotywujace bo co bym nie robił nie chciało pójść, dlatego teraz p------e i robie z paskami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Gr1mek: Dzięki, bardziej bym powiedział oby waga tak nie leciała bo nie dogonie nigdy 2x BW :D

@drugiekonto 88kg, 182cm. Umiem zrobić fikołka ( ͡º ͜ʖ͡º)

@hornysausage: Dziena, coś ruszyło w końcu, ale sie nie
  • Odpowiedz
@m____k: Ja tam wiedziałem, że przysiad będę miał mocniejszy, od małego nogi miałem większe niż inni. Zasługa akrobatyki. Dlatego nadal umiem robić fikołki, ale w powietrzu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Luzik, ja zrobiłem 1.5 miecha temu deload o -25kg z ciężaru. Dodatkowo dodałem do tego minicuta na 3000 kcal przez właśnie miesiąc, co tydzień dodając 5kg i pomogło mi to pokonać stagnacje + spaliłem trochę tego
  • Odpowiedz
Zasługa akrobatyki.

@Lemoyable: Co robiłeś konkretnie?

nie muszę zjadać 4200kcal

@Lemoyable: To czekaj, co i jak zrobiłeś? Ja też teraz muszę wpierdzielać ponad 4000 aż czasem nie daję rady :P Poza tym przestałem progresować z martwym ciągiem. Generalnie sztangę dotknąłem pierwszy raz jakoś pod koniec zeszłego roku, teraz doszedłem do 120kg - mogę zrobić 3-4 serie po 6 powtórzeń ale coś ciężar nie chce dalej iść do góry
  • Odpowiedz
  • 0
@4833478: 5 lat, napierniczania, salt, przerzutów, fikołków #pdk stania na rękach itp. Itd.

Zrobiłem mini cuta. Około 3-4 tygodni mocniejszy deficyt. Metabolizm zwalnia, tluszcz spada i jest git :D Ja lecialem caly czas 5x5, problem w tym, ze choc wszystko inne dawalo rade to chwyt nie chcial ruszyc tj sila. Przedramie mam spore, ale coś chyba sie popsuło z chwytem. Dlatego teraz uzywam paskow i mam wyjebongo. Jak
  • Odpowiedz
@Lemoyable: Ja też kupiłem paski za parę dolców na ali i używam jak planuję zrobić serię np. 8 i wiem, że na chwycie polegnę. 5 lat salt - ale pro akrobatyka czy jakieś trikowanie z kolegami po krzakach? Bo ja to drugie :P
  • Odpowiedz