Wpis z mikrobloga

Na załączonym obrazku wyniki densytometrii (DXA). I tak Mireczki się robi redukcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Notka: DXA robię od września dopiero i żałuję że tak późno zacząłem robić bo byłby fajny obraz. Fizycznie redukuje się od Maja w którym ważyłem 152kg.

No to teraz 12% bf potwierdzone. Można zacząć masować, przed wakacjami ścinka do 7% po masie i pierwszy raz w życiu nie będę się wstydził pójść bez koszulki na plażę. ()

"JUŻ NIE BĘDĘ GRUBY ANYMORE, CHUDY TEŻ K****A NIE BĘDĘ!"
-- Cytat - Paweł Rak (2015)

STAN REDUKCJI:
WAGA POCZĄTKOWA: 152kg (Maj 2016)
NAJWYŻSZA WAGA: 172kg (Grudzień 2015)
OBECNIE: 90,9kg
LBM: 79,8kg (DEXA SCAN z przed 3 dni na załączonym obrazku).
BF: 12.0%
Wzrost: 185cm

#mikrokoksy #chudnijzwykopem #silownia #dieta #mirkokoksy #odchudzanie
corpseRott - Na załączonym obrazku wyniki densytometrii (DXA). I tak Mireczki się rob...

źródło: comment_FyPMZhl7UbipejUQfrjGR7CBNvAFD73q.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pkrr: Badanie robione było w Łodzi i nie wiem ile akurat za nie płaciłem bo rachunek był za połączone serię badań ale normalnie badanie Densytometrii kosztuje od 100 do 200 zł w zależności od wielkości miasta.
  • Odpowiedz
@zbierski9: tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) i czuję się z tym fantastycznie, możesz przejrzeć poprzednie wpisy w tagu #rottredukcja jak to wszystko wcześniej przebiegało, ale wpisy prowadzę dopiero od maja.

Od grudnia do maja zgubiłem 20kg z 172kg do 152kg jakoś i w połowie maja przy 149,5kg zacząłem prowadzić ten tag, pozostałość zgubiłem od połowy maja do teraz. Ćwiczę 5 razy w tygodniu, prowadzę
  • Odpowiedz