Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +406

mlody_czyzyk23 +98
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Notka: DXA robię od września dopiero i żałuję że tak późno zacząłem robić bo byłby fajny obraz. Fizycznie redukuje się od Maja w którym ważyłem 152kg.
No to teraz 12% bf potwierdzone. Można zacząć masować, przed wakacjami ścinka do 7% po masie i pierwszy raz w życiu nie będę się wstydził pójść bez koszulki na plażę. (。◕‿‿◕。)
"JUŻ NIE BĘDĘ GRUBY ANYMORE, CHUDY TEŻ K****A NIE BĘDĘ!"
-- Cytat - Paweł Rak (2015)
STAN REDUKCJI:
WAGA POCZĄTKOWA: 152kg (Maj 2016)
NAJWYŻSZA WAGA: 172kg (Grudzień 2015)
OBECNIE: 90,9kg
LBM: 79,8kg (DEXA SCAN z przed 3 dni na załączonym obrazku).
BF: 12.0%
Wzrost: 185cm
#mikrokoksy #chudnijzwykopem #silownia #dieta #mirkokoksy #odchudzanie
źródło: comment_FyPMZhl7UbipejUQfrjGR7CBNvAFD73q.jpg
Pobierzźródło: comment_h3GnRQ60WjJGTBJkpTxOr5fzdgBhCiSA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Od grudnia do maja zgubiłem 20kg z 172kg do 152kg jakoś i w połowie maja przy 149,5kg zacząłem prowadzić ten tag, pozostałość zgubiłem od połowy maja do teraz. Ćwiczę 5 razy w tygodniu, prowadzę
@Pimpuszek: Jak kolega wyżej napisał, zdjęcia obrazują lepiej niż słowa. tag #rottredukcja