Wpis z mikrobloga

. Zerwałem się o 4:30 krzykami jego po Ukrainsku, aż mi się Wołyń przypomniał, po czym wchodzi do pokoju, wyciąga swojego przyjaciela i sika na podłogę, po czym idzie w stronę kosza by tam oddać resztę części siebie. Koło kosza była lodówka, więc otworzył ją, aby sobie poświecić. No spoko, wysikał się w pokoju, mimo że ubikacja była 3 metry od niego. No spoko, zdarza się.

@Strusprawa1: XD

Możesz napisać
  • Odpowiedz
@Strusprawa1: w miescie mojego urodzenia (nie mieszkam tam juz, ale czasem tam bywam) przewinelo sie troche ukraincow. generalnie sa to ciezko pracujacy i uczciwi ludzie, nie zadni banderowcy. potrafia sie dobrze bawic, sa goscinni, zlego slowa nie powiem. oczywiscie zdarzy sie paru idiotow z kompleksami, ale glupota byloby ekstrapolowac kilka wybrykow na spora grupe cudzoziemcow.
  • Odpowiedz
@Strusprawa1: tak długo jak banderowska Ukraina nie wyrzeknie się Bandery i UPA, któree to są tam gloryfikowane tak długo będzie trwał hejt na Ukraińców. Na zmianę sie nie zanosi bo Ukraina nie ma innych "bohaterów" niż Bandera i UPA.... to państwo w zasadzie nie powinno istnieć
  • Odpowiedz
nie ma innych "bohaterów" niż Bandera i UPA....

@Singularity00: Nie masz zielonego pojęcia o historii Ukrainy XD Powinni tu wręczać jakieś rangi z poziomem ignorancji. Myślę że zająłbyś jakieś wysokie miejsce
  • Odpowiedz