Aktywne Wpisy

rozdartapyta +7
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
źródło: 50226168_1189498267883270_3884378472725872640_o
Pobierz

Siema Mirki, mam pytanie przy sobocie.
Potrzebuję kupić 4 kamery CCTV z Ali. Tylko ze te kamery byłyby w dwóch różnych miejscach. Czy da się je jakoś podpiąć do różnych czytników? I jaka jest możliwość monitorowania na żywo? Tylko przez WiFi? Totalny laik jestem w tej kwestii, więc jestem wdzięczny za wszelką pomoc. Super by było jakby ktoś opisał jak to działa od a do z. Dzięki!
http://s.aliexpress.com/UjEVzUvm
Cóż takiego.
Jak chcesz oglądać po sieci potrzebujesz kamery ip, do której zasilanie i sieć puszczasz po skrętce. Są wersje z wifi, widziałem jak to działa, jak ma kamera badziewna kartę sieciowa to masz połączenie niestabilne.
Osobiście nie polecam tanich kamer z wifi. Wg mnie to strata pieniędzy ale jak ktoś takiej potrzebuje to tylko na własną odpowiedzialność.