Aktywne Wpisy
koronawirus +905
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +43
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
- Graj TRE PENNE Z SAN MARINO W 3 FAZIE KWALIFIKACYJNEJ LM
- Dinamo Zagrzeb
- Przewidywalny w------l 0-6 w dwumeczu, ale tylko 0-2 u siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Losowanie baraży LE
- Genk
- Meh, pewnie mi w-------ą, no ale i tak będę miał z 4 miliony zł na koncie po tej przygodzie.
- Zaczynaj meczem u siebie
- O k---a 0-0, wprawdzie mieli 23 strzały, a twój bramkarz obronił karnego, no ale liczy się wynik
- Wyjazd
- Twoi piłkarze na takim stadionie to grali tylko w kadrze na wyjazdach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Pierwsza połowa, 0-0 co się dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- 2 połowa, 52 minuta, Alex Gasperoni strzela gola na 1-0 po akcji jak na Sanmarinczyków niesamowitej
- W 59 Genk wyrównuje
- Napierają, oddali łącznie 33 strzały, ty 6, 1 celny xD
- Sędzia dolicza 4 minuty, Europa nie dowierza
- C--j, utrzymałeś 1-1
- Koniec meczu
- O k---a, ośmieszasz współczesny futbol
- Awansowałeś bandą piekarzy, murarzy i policjantów do LE
- Skład węgla i papy to przy twoim Liga Mistrzów
- Traf do grupy śmierci
- Czyli którejkolwiek xD
- Kiśnij w duchu, gdyż Polska nie ma nikogo ani w LM ani w LE xDDD
#footballmanager #fm17 I jak będę coś wrzucał z tej kariery to pod: #sanmarinoxd
Moim celem było oczywiście powolne pchanie Sanmaryńskiej piłki w górę, ale zakładałem z 10 sezonów do 1 awansu do pucharów xD a nie 1.