Wpis z mikrobloga

Kisne z tych nowych doniesień i zmiany kwalifikacji.
Adam dostanie w ostateczności zawias bo pijana Ewcia #!$%@?ła się do Warty a Adam spękał dupala i uciekł. A że już swoje odsiedział to pójdzie na poczet wyroku.
No to został jeszcze tylko Kajetan Poznański do oczyszczenia.
Tych psiarskich co mieli zmowe przciwko Adamowi Z. powinni #!$%@?ć razem z tym basenem z dziećmi w którym pływał na waleta pan Komisarz (były już chyba)
#ewatylman #policja #prawo #kajetanpoznanski #poznan miasto doznań.
  • 23
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Że przyznał się na zamkniętym nierejstrowanym przesłuchaniu gdzie pewnie "stosowali metody przesłuchań" rodem z Pitbulla że tam sie przyznał i że po sprawie, można mu jebnąć dożywocie? xD błagam.
  • Odpowiedz
@AmonGoeth: czyli wierzysz, że koleś zmienia wersję wydarzeń o 180 stopni, zaraz po tym jak dostaje adwokata i zaczyna się skarżyć że go bili? Błagam. A nawet jeśli stosowali metody z Pitbulla, czego nie wykluczam, nie oznacza to że jego zeznania z tamtego momentu nie są prawdziwe. Są niedopuszczalne, ale nie muszą być nieprawdziwe.

Oczywiście całkowicie normalne jest też, że zabiera się dowód osobisty koleżance, a potem zostawia go w
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Stary, prawda zawsze się obroni, pozatym pokaż mi jakiekolwiek źródło które mówi o tym że odnaleziono jakiekolwiek DNA Adama Z na dowodzie osobistym znalezionym na przystanku, bez silnych dowodów go nie posadzą. Więc jestem w stanie chyba nawet postawić kase teraz że dostanie drugą kwalifikacje.
Jak cie posadze na krześle i przyczepie ci kable do jaj to zeznasz mi nawet że to ty zastrzeliłeą Cara Aleksandra i rozpętałeś I
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Kilka wersji przedstawił policji, prokuraturze oraz chłopakowi dziewczyny, Adamowi O. Adam Z.pamiętał wszystko tylko nie to , co zrobił naprawdę. Niestety morderca wyjdzie na wolność, a motłoch powita go jak bohatera i cierpiętnika
  • Odpowiedz
@AmonGoeth: ale ja nie mówię, że go skażą za zabójstwo. Od początku twierdziłem, że prokuratura ma zbyt mało na zabójstwo i dowalą mu nieudzielenie pomocy (jest gdzieś w tagu). Jednak to, że za zabójstwo go nie skażą nie znaczy że tego nie zrobił. Popatrz na wyroki w sprawie Pruszkowa, oni też robili różne świństwa a za co ich posadzili? Tylko za to co mogli im udowodnić. Prawda i prawda procesowa
  • Odpowiedz