Wpis z mikrobloga

@Viscop: Zabiłem praktycznie wszystko co się ruszało. Z ludźmi włącznie. Miałem przez to w 5. rozdziale lekki problem bo Vatras zaczął coś bździć, że zszedłem na drogę Beliara i już nie będzie ze mną gadał, a akurat na Vatrasie mi zależało bo ten kolo ma dwa szczawie w 6. rozdziale na sprzedaż. Wczytałem zapis, zaprosiłem go do załogi i dopiero wtedy wybiłem Khorinis, ale w szóstym rozdziale i tak nie chciał
@Viscop
idąc do Jarke można mieć luźno 114 zręczności, jak jesteś prosem i znajdziesz tabliczki + jagody (kosztem otwierania zamków, kradzieży i skilla z łuku) to wbijesz ponad 160.
nie wybijając npców po śmierci ostatniego smoka dingąłem 50 lvl, coś mało mobkòw zabiłeś ^^
@Jurigag: Widocznie słabo się starałeś. :P

Co mam ci powiedzieć? Jedyny sposób na więcej expa to pewnie jakieś bugi, których nie znam i pewnie i tak są załatane na nowszych wersjach, albo exploitowanie Szkieleta-Maga i jego przyzywania szkieletów bez końca, ale tego też raczej nie używałem(może z kilka szkieletów sobie tak zabiłem, na pewno by nie wystarczyło na nawet ćwierć poziomu). Zabiłem wszystkie potwory, wybiłem wszystkich ludzi, pokończyłem większość questów, użyłem