Aktywne Wpisy
blackghost +15
Nie kumam tego hype na nieruchomości.
Każdy ledwo urośnie musi mieć mieszkanie/dom? A gdzie do tej pory mieszkali? Chyba nie pod mostem.
U mnie we wsi 5/6 domów z rzędu gdzie zostali sami rodzice a dzieci poszły a cała góra domu stoi pusta i marnuje się. A gdyby ją wykorzystać?
Oni wola wziąć po same kule: 600k kredytu a do splacenia 900k.
Potem pokazuje mi jeden i drugi ratę że splaca 100
Każdy ledwo urośnie musi mieć mieszkanie/dom? A gdzie do tej pory mieszkali? Chyba nie pod mostem.
U mnie we wsi 5/6 domów z rzędu gdzie zostali sami rodzice a dzieci poszły a cała góra domu stoi pusta i marnuje się. A gdyby ją wykorzystać?
Oni wola wziąć po same kule: 600k kredytu a do splacenia 900k.
Potem pokazuje mi jeden i drugi ratę że splaca 100

StanislawAniol +262
Kiedy babcia ci wmawia całe życie jesteś najpiękniejsza w okolicy... #heheszki
źródło: temp_file2964672019938373952
Pobierz

#gothic
źródło: comment_AtLLBCQNQAqK2YwwXY0xFk8ZBpN45MFF.jpg
Pobierz@Viscop: No nie zaimponowałeś mi cumplu.
źródło: comment_yxOz3BpuYqmvVB0BO5QP7Y9w9oTNCOcQ.jpg
Pobierz@SpaceMonkey: Znaleźć można, gorzej z założeniem, ja w 2 rozdziale przed jarkendarem miałem ~85 zręczności
też miałem 40-42 lvl a wszystko i wszystkim zabiłem lub pobiłem.
idąc do Jarke można mieć luźno 114 zręczności, jak jesteś prosem i znajdziesz tabliczki + jagody (kosztem otwierania zamków, kradzieży i skilla z łuku) to wbijesz ponad 160.
nie wybijając npców po śmierci ostatniego smoka dingąłem 50 lvl, coś mało mobkòw zabiłeś ^^
za mało orków wykosiłeś, po 4 rozdziale GD powinna świecić pustką. Pamiętaj że jeszcze w Jarke można nabić ~40k
Co mam ci powiedzieć? Jedyny sposób na więcej expa to pewnie jakieś bugi, których nie znam i pewnie i tak są załatane na nowszych wersjach, albo exploitowanie Szkieleta-Maga i jego przyzywania szkieletów bez końca, ale tego też raczej nie używałem(może z kilka szkieletów sobie tak zabiłem, na pewno by nie wystarczyło na nawet ćwierć poziomu). Zabiłem wszystkie potwory, wybiłem wszystkich ludzi, pokończyłem większość questów, użyłem