Aktywne Wpisy

wykop +81
Wykopowicze,
w dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. Poprawiliśmy linkowanie w powiadomieniach do komentarzy w znaleziskach. Obecnie znaczna część powiadomień będzie linkować poprawnie, ale jest to pierwsza z wymaganych poprawek, dlatego wciąż przy niektórych powiadomieniach może występować problem. Pracujemy aktualnie nad jego rozwiązaniem, niestety potrzebujemy jeszcze trochę czasu, w kolejnych dniach wrócimy do Was z gotowym rozwiązaniem.
2. Przygotowaliśmy kolejną aktualizację aplikacji androidowej - Android 5.0.4 [Google Store weryfikuje aktualnie].
w dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. Poprawiliśmy linkowanie w powiadomieniach do komentarzy w znaleziskach. Obecnie znaczna część powiadomień będzie linkować poprawnie, ale jest to pierwsza z wymaganych poprawek, dlatego wciąż przy niektórych powiadomieniach może występować problem. Pracujemy aktualnie nad jego rozwiązaniem, niestety potrzebujemy jeszcze trochę czasu, w kolejnych dniach wrócimy do Was z gotowym rozwiązaniem.
2. Przygotowaliśmy kolejną aktualizację aplikacji androidowej - Android 5.0.4 [Google Store weryfikuje aktualnie].

LamajHarma +202
Nie no, niektórych to już nieźle odkleiło w drugą stronę xD Najlepszy odcinek w historii seriali, bo pokazali wątek miłości dwóch chłopów xD Jedna i druga strona to są odklejency jak chuj
#seriale #thelastofus
#seriale #thelastofus

#muzyka
#metal
Komentarz usunięty przez autora
#muzyka
Ogólnie wykształcił we mnie taki gust muzyczny ze mogę słuchać wszystkiego od Mlodych Tłoków po Żan Miszel Zara po Vadera heh
Mówiono o nim king w mieście świętej wieży
Pamiętam w podstawówce jak calowal sie z papieżem
Mój dom murem podzielony
:)