Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +169
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz
panDario +303
źródło: G5ZHRMcWYAASpzf
Pobierz

Ostatnio (ok 1 stycznia?) chciałam założyć konto adsense, żeby połączyć z jutubem, bo wrzucam sporo filmików z #gadzibastion. Jak się okazało konto założyłam 2 lata temu i była już tam kwota wystarczająca do wypłaty.Wypłata miała miejsce 10 stycznia. Ok 15 stycznia podsumowało mi styczeń i od tamtej pory ta kwota nie zmienia się kompletnie. Dodam,że od początku roku wrzuciłam kilka dobrych filmików, od początku stycznia miałam jakieś 200 tys. wyświetleń. Szacunkowe zarobki pojawiają mi się na YT, ale na koncie AdSense szacunkowe zarobki wynoszą dokładnie 0.
Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić działanie tego? Ale tak jak "krowie na rowie", ja serio blond w tych sprawach;<
#internet #yt #youtube #adsense #pomocy #pytanie #firstworldproblems #khaleesitodebil