Aktywne Wpisy

Daktyl92 +750
Plusują osoby, które mają dziary lub planują sobie w przyszłości takowe zrobić. Zobaczymy, czy jest nas chociaż z tuzin. Odnoszę wrażenie, że każdy jest niewydziarany; od kasjerki w Netto do listonosza czy kuriera, to jest jakaś plaga. Do "gołych" rąk czy karków coraz częściej dochodzą łydki i uda a nawet twarz. Co innego poddać się trendowi mody albo sobie zmienić kolor włosów - to wszystko zrobisz w jeden dzień. Żeby się wydziarać,
Nie widziałem tego pojęcia tu na wykopie, ciekawe czy to się przyjmie szerzej. Hoeflation - co tłumaczone jest jako sukflacja lub #!$%@? (hoe - dziwka, suka). Chodzi o to, że jakiś Anon musi dziś kilkakrotnie więcej zainwestować (pieniędzy, czasu) niż jego przodek aby zdobyć kilkukrotnie "gorszą" kobietę niż jego dziadek miał (w sensie rozwiązłości). Zgadzacie się z tym?
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #pieklomezczyzn #pieklokobiet #
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #pieklomezczyzn #pieklokobiet #

@heheszek: ?
@amn1337: @polancky:
Komentarz usunięty przez autora
@zasadzka01: z czasem co raz lepsze zaczęły wychodzić następny etap to już tylko pozostaje wybudować piec opalany drewnem hehe:)
@smackthatazz: @amn1337: @heheszek: na wszystkich 4 jest mozzarella w kulce
Robiłem wszystko z tego bloga: http://domowa.pizza/
Podzielisz się przepisem?
@amn1337: Ja kupiłem za jakieś grosze, chyba 17-27zł płytę granitowa w zwyklym zakładzie kamieniarskim, co robi pomniki i nagrobki. Na miejscu mi docięli pod wymiar za kilka zł i wg mnie jest ok. Grubość to 1-1,5cm chyba. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.foodemperor.com/cooking/pizza
Najlepiej jak pierwsza część ciasta poleży nawet nie dwa, a cztery dni. Wtedy jest jeszcze lepsza. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Iudex: Właśnie jutro będę robił z tego blogaska. Ta pizza by RS trochę #!$%@? wychodzi (zapewne przez zbyt dużą ilość tłuszczu do ciasta).
@zasadzka01: Ostatnio ogarnąłem w włoskiej pizzerii jak oni to robią xD (na tym blogasku wyżej ten sam patent). Ciasto zrzucasz przez rant stołu i tylko obracasz placek przyciskając