Wpis z mikrobloga

@gosolution: Mają prawo się bać drużyny która w ostatnich trzech latach dwa razy grała w finale Ligi Mistrzów i ich eliminowała po drodze. Skład tu nie ma większego znaczenia bo czy by wyszedł jakiś Rafinha czy Denis to i tak pomoc nie będzie funkcjonowała jak należy bo Busquets i Iniesta są nie do zastąpienia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skład tu nie ma większego znaczenia bo czy by wyszedł jakiś Rafinha czy Denis to i tak pomoc nie będzie funkcjonowała jak należy bo Busquets i Iniesta są nie do zastąpienia.

@Mark09: ale Denis przynajmniej nie boi się zagrać do przodu. Bo Rafinha mnie nie przekonuje i jest jednym z tych którym bym po sezonie podziękował
@gosolution: Wyglądają jakby stracili motywację po tym przegranym finale Ligi Mistrzów. W tym sezonie pozostały im już tylko puchary i na nie rzucą wszystkie siły. To nadal klasowy zespół który ciężko pokonać w bezpośrednim pojedynku.
@Mark09: @gosolution: nie wiem co myśleć.

Raz dostajemy coś takiego jak mecz z Sociedad, a za chwilę żenadę z Betisem.

Liga jest przegrana, LM z taką grą to sci-fi (chyba, że zostaniemy Realem M.( ͡° ͜ʖ ͡°)) więc trzeba się spiąć na krajowy puchar, co by jakikolwiek kubek wylądował w gablocie, nawet ten najmniej cenny.
@tubbs: no ale niby kto w tym roku ma wygrać LM? Ten sezon to chyba będzie najłatwiejsza LM w historii. Nikt z Anglii, Real, Barca, Bayern, Juve w formie cudownej nie są. Nie mam pojęcia kto wygra.