Wpis z mikrobloga

#ufologia #ufo #kosmici #paranormalne
Tak się dużo mówi o okaleczeniach bydła, a czemu się nie porusza tematu okaleczeń ludzi prawie. Przecież to o wiele ciekawsze niż krowy i szopy. I czemu ludzie takie oburzenie czują, że krowy porywać i okaleczać to ok ale ludzi to już nie bo mają rodziny xD #bekazziemian
W sumie to czemu ci obcy te zwłoki potem rzucają na pole jakieś zamiast do wody albo spalić (no chyba, że próbują robić coś na wzór fermy trupów) tylko tak rzucają, żeby ludzie je mogli znaleźć ale porywają i porzucają na odludnych miejscach żeby nie było jakichś świadków. No dobra mogą mieć pakty ale nadal jakoś chyba wygodniej wywalić takie zwłoki do morza albo usmażyć na popiół laserem 3000 (nawet krowy) niż paktować z jakimiś małpoludami. W ogóle im się chce tak rzucić zamiast zebrać parę i wywalić na jakiś kompost?
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lilitu w lipcu '47 rząd USA zawarł umowę z obcymi. Oni dadzą nam swoją technologie (dzięki czemu zaczął się szybszy rozwój) a w zamian ufoludki mogą porywac ludzi i ich badać. Warunek był taki, że muszą wracać żywi. Taka historia XD
  • Odpowiedz
@Workaholic_23: No ale nie wracają wszyscy żywi i część jest okaleczana, a sprawy podobno są truszowane. Jak krówki. Podobno. Ciężko mi też zweryfikować historie porwań czy świateł bo wszyscy twierdzący, że nawiedził ich szatan/kosmita/bóg/duch babci mieli objawy schizofrenii. A ja wypatrywałam ich ok 5 lat w dzieciństwie prawie co noc w wakacje i co noc w weekendy i nic nie widziałam nigdy.
Ale czemu je wywalają tak sobie hehe gdzie
  • Odpowiedz
@Lilitu: nie słyszałem o przypadku żeby ludzie byli okaleczani jakąś nieznaną technologią. Co do bydła czemu zostawiają a nie niszczą to nie wiem.

O tym słyszałaś? http://kontakt24.tvn24.pl/wilki-psy-a-moze-puma-co-zagryzlo-daniele,67273.html
Twierdzą że to jakiś pies albo wilk tylko problem w tym że część tych Danieli miało złamane kręgosłupy, a część była pozbawiona krwi czego nie dokonałoby żadne znane zwierze.
  • Odpowiedz
@Lilitu: czasem można przeczytać o jakichś wariatach, co twierdzą, że zostali porwani przez kosmitów i zostały im wszczepione jakieś implanty, nawet wątki seksualne się pojawiają xD
  • Odpowiedz
@Lilitu: widocznie kosmici mają rozum i godność kosmity i wiedzą, że ludzkie zwłoki wzbudzą poważniejsze poruszenie. Do tego warto zwrócić uwagę, na to że przypadki zaginięć ludzi, gdzie nie wiadomo co się z nimi dzieje nie są takie niespotykane, tutaj można snuć różne przypuszczenia.
  • Odpowiedz
@3n3bl0: A oglądałeś ten film, albo zobaczyłeś tamte zwłoki? Podobno jest jakaś zmowa milczenia i jest to zjawisko na sporą skale. Fajnie by było, jestem ciekwa jak selekcjonują obiekty do badań xD
  • Odpowiedz
@3n3bl0: Ja tak spekuluję, że jeśli obcy by nas obserwowali to podzielili by ludzi na 3 grupy: Odpady, wartościowy materiał rozrodczy, elita. No i jeśli by przyjąć, że robią testy to na kim? No na odpadach. Odpady to nie żule i biedacy (materiał zniszczony), a jednostki mniej przydatne społecznie ale w dobrym stanie (geny, inteligencja czyli rodzina z 2 dzieci, normalna, zwykła zaliczała by się do ewolucyjnego odpadu czyli masy).
  • Odpowiedz