Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, podoba mi się jedna dama z naszej pracy #korposwiat. Nie miałem pomysłu jak do niej zagadać więc wpadłem na pomysł. W zeszły piątek wbiłem rano do biura o wczesnej godzinie i podrzuciłem jej na biurko pięknie spakowaną kremówkę z napisem Smacznego :) (pokój jej zespołu jest na tym samym piętrze). Na koniec dnia na firmowym komunikatorze zostawiłem jej wiadomość "Mam nadzieję że smakowało :) . Miłego weekendu". Liczyłem na jakąś odpowiedź przez co będę mógł zagadać. Niestety, do dzisiaj nic nie napisała, widziałem ją dwa razy na korytarzu ale nie mialem okazji się z nią minąć w 4 oczy. Co robić? Ona wydaje się być też troszkę wstydliwa, może nie wie jak się zachować w takiej sytuacji. Albo ma po prostu #!$%@? w to totalnie i lepiej żebym już nic nie robił. Co proponujecie? #feels

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 27
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: bardzo fajnie to wymyśliłeś! mnie by to urzekło :) dziwne, że nie odpisała. Myślę że to raczej nie jest spowodowane tym, że jest wstydliwa... Spróbuj faktycznie zaprosić ją na kawę, najlepiej osobiście a nie przez komunikatory. Zobaczysz jak zareaguje i czy warto to dalej ciągnąć.
  • Odpowiedz