Aktywne Wpisy

#chlopakizbarakow
Nigdy nie oglądałem
Znam tylko z memów
Czas nadrobić zaległości i poznać nowy świat
Nigdy nie oglądałem
Znam tylko z memów
Czas nadrobić zaległości i poznać nowy świat
źródło: temp_file8583081132142070832
Pobierz
Pasterz30 +5
W sumie jako rekruter trochę się zgadzam. CV od z-------a ale większość to ludzie, którzy nic nie umieją po butkampach albo kombinatorzy. Kryzys jest ale chyba dla pracodawców.
#programista15k #frontend #pracait
#programista15k #frontend #pracait
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-4 o 00.20.23
Pobierz

Mam 24 lata i jestem prawiczkiem. Od kilku lat noszę wąsy. Żadna dziewczyna mnie nie chce
Lubię taki styl, wąsy kojarzą mi się z najlepszym rock'n'rollem i nie zamierzam się zmieniać tylko po to by podobać się dziewczynom. Koledzy z pracy się ze mnie śmieją, że wyglądam jak rolnik. A ja uważam, że mam prawo nosić wąsy i mam prawo być kochanym przez atrakcyjną dziewczynę.
W czym jestem gorszy od chłopaków, którzy wąsów nie mają? Kobieta ma mnie kochać takim jakim jestem. Dodam, że żadnej brzyduli bym nie chciał, gdyż podobno bez wąsów przystojniak by ze mnie był.
Dodam, że lubię hipisowski styl, dzwony, koraliki, w lato drewniaki. Długich włosów nie mogę mieć, gdyż jestem policjantem. Niestety w pracy tylko stara gwardia nosi wąsy, a młodzi koledzy się ze mnie śmieją i mną pogardzają. Jak wypisuję mandaty jakimś dresiarzom to potem z daleka słyszę, jak się śmieją ze mnie, że wyglądam jak Piłsudski
Próbowałem ostatnio się umówić z ładną stażystką z działu pracowników cywilnych na komendzie, ale ona nawet nie chciała ze mną iść na koleżeńskie p--o
Nie chcę golić wąsów tylko po to by podporządkować się gustowi dziewczyn. Ja lubię być sobą. Co sądzicie o tej sytuacji?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wspomóż mirkowyznania i wykup reklamę w tym miejscu reklama@mirkowyznania.eu
Ozzy approved
źródło: comment_k23tyrFPuhdFImXCWQEGeyHgP3dckvPo.jpg
Pobierz@AnonimoweMirkoWyznania: czyli jesteś brzydki przez te wąsy i oczekujesz ładnej dziewczyny? powodzenia, bo raczej nie znajdziesz
Proste
źródło: comment_P1gXl83TUyZoJX0kemZduURzCHxe6H5f.jpg
PobierzTen wąs niejedną p---ą trząsł
źródło: comment_CBRK7gu1u6hKNYMUv1k5FhN2ru0iNhYx.jpg
PobierzZaakceptował: Asterling
źródło: comment_omwLxMQX7JKomjaZglQLKAiJxoeAxozE.jpg
Pobierzźródło: comment_oTGApA148dL1XRND9mWRhG6MEivhsJKn.gif
Pobierz