@broxigar Chciałbym zapomnieć ten serial, żeby obejrzeć go jeszcze raz na nowo ( ͡°ʖ̯͡°) @Mega_Smieszek Ciekawa opcja, lubię brytyjskie seriale. Obczaję
@Aydyn nie wiem czy to moje zawyżone oczekiwania ale po przeczytaniu książki obejrzałem serial i moim zdaniem jest słaby. Może gdybym nie przeczytał książki byłoby inaczej ale tak naprawdę oglądałem trochę na siłę.
@Aydyn: To nowe OA w sumie nie ma jakiegoś ogromnego cliffhangera, chociaż i tak będzie drugi sezon. Ale jesli nie lubisz fest niedomówień i ze nie wiadomo o co chodzi, to nie.
Nie wiem czy nowy serial Seria niefortunnych zdarzeń nie jest taki jak mowisz, jeszcze nie skończyłem.
Black Mirror na pewno jest taki, jak mowisz, ale tam jeszcze bardziej - każdy odcinek to 100% cos innego.
@Reality Właśnie po obejrzeniu OA napisałem ten wpis, bo cliffhanger był kosmiczny. Serie niefortunnych obejrzałem tak z braku laku i mi nie podeszło. Black Mirror 10/10
#netflix #seriale
@liet Oglądałem krótko po premierze
@Mega_Smieszek Ciekawa opcja, lubię brytyjskie seriale. Obczaję
Nie wiem czy nowy serial Seria niefortunnych zdarzeń nie jest taki jak mowisz, jeszcze nie skończyłem.
Black Mirror na pewno jest taki, jak mowisz, ale tam jeszcze bardziej - każdy odcinek to 100% cos innego.