Wpis z mikrobloga

Jakieś za/przeciw kupowaniu GitUp Git 2 Pro z #banggood czy #gearbest ? Więcej sensownych sklepów z obsługą Paypala gdzie to jest nie znam (aliexpress odpada, ibuygou nie ma ;)).

Czy ktoś używający tego jako kamerkę na wyjazdy, do widoczków (nie do samochodu) sugeruje od razu zakup czegoś więcej, bo potem zawsze brakuje / przydałoby się? Dodatkowa bateria? Ten śmieszny zewnętrzny mikrofon?

Dzięki :)
#gitup #gitupgit2
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JabLuszko: Kupowałem na gearbest, bez problemów, wysyłka jakoś przez Belgię, dzięki czemu małe prawdopodobieństwo dodatkowych opłat. Kijek z blokadą przez przegręcenie najbardziej się przydaje. Jeśli nagrywasz w 1080p60 to poszukaj zestawu 2 baterie+ładowarka, bo rozładowuje się po ok 70 minutach. Nie zgub zaślepki silikonowej, bo te tanie od GoPro są za duże.
  • Odpowiedz
@JabLuszko: mam
jestem zadowolony
szczególnie ze stabilizacji, której brakuje w innych
zestaw jest wystarczający + selfie stick + zestaw z ładowarką na dwa sloty i dodatkową baterią
zewnętrznego mikrofonu nigdy nie użyłem chociaż mam - wydaje się zbędny
  • Odpowiedz
@89neo: Czekałem, czekałem i czekałem. Czas mi się kończy, potrzebuje to w połowie marca u siebie ;) 3-jka miała być w zeszłym roku, nadal ani widu ani słychu, nawet pre-orderów nie ma. Wydali to badziewne 2-cośtam za to.
  • Odpowiedz
@lapserdaq: jakie 480? 403 zł, masz tam w Coupon zniżkę -20% na "20% off for Car Clearance" - klikaj i używaj ;). Ja wziąłem, bo potrzebuję w marcu, nie mam co czekać na git3 :-P
  • Odpowiedz
@lapserdaq: nie sądzę, żeby zmienili kupon - czy bierzesz kupon ze strony produktu (są dwa - 20% i 12%) oraz czy nie masz w koszyku czegoś więcej - na co promocja nie obowiązuje? Wtedy lepiej zrobić dwa osobne zamówienia ;-P
  • Odpowiedz