Aktywne Wpisy

lronman +26
pogodny_mis65 +24
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

To co urzekło mnie najbardziej po pierwszym dniu to:
- niezwykła wygoda w użytkowaniu systemu. W końcu można przeglądać internet będąc rozwalonym na łóżku. Nawet pisanie nie jest problemem - steamowa klawiaturka rządzi!
- siłowniczki haptyczne są dokładnie tak cool jak wszyscy mówią. Dzięki nim nie tylko można niewiarygodnie wygodnie nawigować za pomocą toutchpadów, ale też... są po prostu miłe w dotylu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- możliwości konfiguracji gier to jakieś szaleństwo. Udało mi się nawet ustawić sensownego konfinga do... Lola! Szalonych wyników się na tym nie wykręci, ale sam fakt, że SIĘ DA już jest niesamowity. Że nie wspomnę już o grach, w których rzeczywiście można zatonąć na dziesiątki godzin z tym padem w łapie, jak np. Elite: Dangerous (sterowanie za pomocą żyroskopów wymiata!), GTA V czy nawet piekielnie dynamiczne Enter the Gungeon.
Nie wiem co musiałoby się stać, żebym zmienił zdanie a temat tego sprzętu. Jak narazie - b---a!
#steamcontroller #steam #gry #pcmasterrace
Komentarz usunięty przez autora