Aktywne Wpisy

Thorrand 0
#ukraina
Ten filmik z rzekomym zabiciem Rosjanina za poparcie puczu Prigożyna jest gdzieś dostępny bez cenzury? Znalazłem w dwóch miejscach i jest tam zblurowany.
Ten filmik z rzekomym zabiciem Rosjanina za poparcie puczu Prigożyna jest gdzieś dostępny bez cenzury? Znalazłem w dwóch miejscach i jest tam zblurowany.

rysiekryszard +31
Mam wrażenie, że kobiety mają jakiegoś #!$%@? na punkcie podróży. Rozrywka tak skomplikowana jak włączenie trudnych spraw w telewizorze. Zamówić bilet, wsadzić dupę do samolotu i dojechać do hotelu. A później zostaje zrobienie sobie zdjęcia smartfonem, najlepiej z wypiętą sraką i wrzucenie na facebooka, instagrama czy tiktoka. I sukces życiowy odhaczony. Najlepiej jeszcze powtórzyć tę czynność kilka razy, bo wtedy możesz już nazywać się podróżniczką.
#przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #heheszki #podroze
#przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #heheszki #podroze
Moja strona jest kompatybilna z akceleratorami pobierania, ściąganie odbywa się pełną prędkością bez żadnych limitów i na razie niema żadnych reklam.
a wśród plusujących ten wpis, jutro (czwartek) około godziny 20:00 będzie losowanie klucza do gry Euro Truck Simulator 2 na platformę #steam w ramach podziękowania.
#chomikuj #piratujo #gry #filmy #rozdajo
Fajnie.
Ale nie wróżę przyszłości :)
Gotowy na walkę z chomikuj?
Bo prawnik raczej nie pomoże - kradniesz ich markę.
Komentarz usunięty przez autora
Dziwne, że nie ma jakichś zabezpieczeń.