Aktywne Wpisy

annlupin +34
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

1. Mamy tag autorski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Trzeba brać się za odcinek 8.
Jak na razie na pokładzie są @Fempter i @Locked1986
Wołam @Wilt0n @MagnaPomerania @Erni89 @orlando74 - jesteście zainteresowani współpracą?
Edit: Oczywiście jak ktoś jeszcze jest zainteresowany to też zapraszamy!
#gtnapisy
Komentarz usunięty przez autora
Poza notorycznym "to kiedy te napisy w końcu?!" drażniła mnie ingerencja osób trzecich (bez uprzedzenia) w treść tłumaczenia i wrzucanie potem gdzieś na swoje stronki itp.
Ale powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz nie chcę niczego publikować. Już wtedy zrobiłem to tylko dlatego, że inni tłumacze wykopowi mieli obsuwę.
Teraz, skoro jest już chętna grupa, to moje tłumaczenia nikogo nie "poratują", a i ja mam spokój od wcześniej wymienionych inb.