Wpis z mikrobloga

Mirasy, z iPadów to najnowszy jest Air 2? Zastanawiam się czy brać ze sklepu czy może szukać na olx... Znalazłem na olx wersje 128 GB z LTE za 2400, w sklepie 3000. Sprzęt oryginalny, nowy i zafoliowany, faktura VAT normalnie. Co myślicie? Chyba nic innego z tabletów nie ma sensu brać? Miałem kilka lat Nexus 7 2013 (wygrałem go w tej promocji KitKat) ale zaczyna szwankować już trochę... Ale czysty android naprawdę daje radę po takim czasie (3 lata praktycznie) i tak myślę czy nie szukać jednak czegoś z andkiem? Hmmm...

#ipad #ios #bojowkaios #tablety #cokupic #android #bojowkaandroid #nexus7
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miknan: najnowszy to pro? Ok faktycznie na stronie Apple tak jest. Byłbym zainteresowany na pewno wersją 9.7", tylko nie wiem czy brać z LTE... w nexusie nigdy z tego nie korzystałem tak naprawdę i wątpię aby było mi to potrzebne wiec chyba kupię wersje samo wifi. Zastanawiam się tylko nad wersją pamięci bo mam teraz ajfona w wersji 128 GB i chyba nie ma co brać mniejszej wersji w przypadku
  • Odpowiedz
@kuta_senator: pierwszego ipada mialem 3g + wifi i bylo jak u Ciebie z nexusem, zbedna rzecz i od tamtej pory z karta sim sie juz nigdy wiecej nie bawilem. Co do miejsca to juz kwestia indywidualna, ale nie jest tak, ze koniecznie te appki jakos duzo wiecej miejsca zajmuja, bo czesto takie appki sie pisze w opcji "universal", czyli jedna i ta sama tylko z modyfikacjami dla danej platformy.
  • Odpowiedz
@miknan: są jakieś przecieki nad iPad Pro 2, podobno w marcu 2017 ma mieć premierę, zastanawiam się czy nie poczekać tak czy inaczej ;) Kusi mnie to, że prawdopodobnie nie będzie miał fizycznego przycisku tak jak teraz iP7 (zmieniłem 6S na 7 ze względu na to właśnie).
  • Odpowiedz
@kuta_senator: ten z marca to w ogole moze nie miec zadnego przycisku:) jest szansa, ze to bedzie juz zupelnie inna buda i zmiana koncepcji, takie przygotowanie gruntu pod iphone 8.
  • Odpowiedz