Wpis z mikrobloga

@Vamteusz: mam, nie narzekam. Ma swoje bolączki (największa: żre baterie jak głupia), ale wygoda jej używania jest tak wielka, że i tak po nią sięgam najczęściej.
Osobna sprawa to jakość - mam starą polską, ma już ze 20 lat i jest cały czas w idealnym stanie, mimo, że szpicami jej szczęk często trasuję linie w materiale. Tą chińską nawet nie próbuję tego robić, bo jest z takiej stali, któraby się wytarła
@Vamteusz: miałem elektroniczną, działała wtedy kiedy nie potrzebowałem a jak już to oczywiście bateria wyczerpana. Kupiłem na OLX za 15zł rosyjską, nową i spełnia swoje zadanie w 100% ;) Mam kątomierz elektroniczny, jedyne co go teraz ratuje to po każdym użyciu wysunięcie szufladki z baterią, tak to działa kilka dni, mam wrażenie, że czerpał baterię nawet gdy był wyłączony.
@Vamteusz mam kilka elektronicznych takie które kosztowały do 100 zł. Trochę brudu słaba bateria i błędy pomiaru. Mam też 1 zegarowa chińczyk i on ma max 0.02mm błędu pomiaru. Jako tani wzorzec możesz użyć nowego łożyska